«Ο ΠΑΟΚ θα είναι νωρίτερα έτοιμος φέτος»

Από metrosport.gr:Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Χατσερίντι αλλά και στην επόμενη ημέρα της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα είναι νωρίτερα έτοιμος φέτος»

Ο Χρήστος Τερζανίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5 και μίλησε για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς, αλλά και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την ερχόμενη χρονιά: Τα πράγματα τα βλέπω καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Έχει μείνει ο ίδιος προπονητής και γνωρίζει το υλικό του. Επίσης έχει καλή επικοινωνία με τον πρόεδρο αλλά και με τον Μίχελ. Πέρυσι είχε έρθει ένας νέος προπονητής που δεν ήξερε ούτε το ρόστερ, αλλά ούτε και τι μεταγραφές χρειαζόταν η ομάδα. Φέτος, υπάρχει ήδη ο κορμός και πάνω σε αυτόν τον κορμό θα γίνουν οι υπόλοιπες κινήσεις. Θα πρέπει να γίνουν μεταγραφές, αλλά δεν γίνεται να βγουν όλοι. Θα πρέπει να έρθουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και ο προπονητής να διαλέξει τους καλύτερους.

Για την απόκτηση του Χατσερίντι και τη συνεργασία του με τον Βαρέλα: Αν είναι τουλάχιστον ίδιου επιπέδου με τον Βαρέλα ο Χατσερίντι, θα δέσει ακόμα καλύτερα η άμυνα. Μία ομάδα εξαρτάται πάντα από την άμυνα. Όταν μία ομάδα δέχεται γκολ αλλάζουν όλα τα δεδομένα μέσα στο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες πρέπει να ξεκινάνε από την άμυνα. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα διασφαλίσει το να μη δέχεται γκολ, στην επίθεση θα βρει τον τρόπο να σκοράρει.

Για το αν η προώθηση του παιχνιδιού θα πρέπει να ξεκινάει από τους κεντρικούς αμυντικούς: Οι κεντρικοί αμυντικοί είναι οι στυλοβάτες της άμυνας. Οι παίκτες αυτοί συνήθως μένουν στην άμυνα και τα πλάγια μπακ είναι αυτά που επιτίθονται. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σωστά το μεταγραφικό του σχεδιασμό και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει και η παραμονή του προπονητή που ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ πιο νωρίς έτοιμος και θα έχει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στο Champions League.

Για τη θέση στην οποία χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: Αυτό το ξέρει μόνο ο προπονητής. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε σε ποια θέση χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Πιστεύω ότι θα πρέπει να ενισχυθεί το κέντρο γιατί είναι η σπονδυλική στήλη μίας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...