"Μεγάλη τιμή να αγωνιζόμαστε στην Εθνική ομάδα"

Aπό paokvolley.gr: Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην προετοιμασία ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδος.
Πηγή: paokvolley.gr
"Μεγάλη τιμή να αγωνιζόμαστε στην Εθνική ομάδα"

Οι δηλώσεις του...

"Είναι μεγάλη τιμή να αγωνιζόμαστε στην Εθνική ομάδα, πάρα τις μεγάλες θυσίες που χρειάζεται να κάνουμε. Η Εθνική Ομάδα πρέπει να γίνει ξανά δυνατή. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα μεγάλο κίνητρο για το οποίο θα δουλέψουμε όλοι μαζί με σκοπό να πετύχουμε κάτι.

Ανεξάρτητα από πρόσωπα και ομάδες, η Εθνική που δημιουργείται έχει στόχο την διάρκεια μέσα στον χρόνο με ένα συνονθύλευμα νέων και πιο έμπειρων αθλητών. Το πρώτο στάδιο είναι η προετοιμασία στην Κάρυστο και οι Μεσογειακοί Αγώνες. Μετά θα μεταβούμε στην Αλεξανδρούπολη που είναι και η μεγάλη πρόκληση της ομάδας....η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, από το οποίο απουσιάζουμε αρκετά χρόνια.

Θα θέλαμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ, και όχι μόνο, να μας στηρίξει, άσχετα από οπαδικά συμφέροντα. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη, είτε με την παρουσία τους στο γήπεδο είτε με την θετική τους ενέργεια. Είναι μια επιτυχία που θέλουμε να την κάνουμε για όλους μας. Και την ομάδα και τον μέσο Έλληνα.".

Για τον νέο τεχνικό της Εθνικής...
"Η συνεργασία με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, είναι σχετικά εύκολη για εμένα, διότι έχουμε δουλέψει ξανά μαζί και γνωρίζω την φιλοσοφία και το πάθος του. Είναι κάτι που έχω τόσο εγώ και όσο όλοι οι συμπαίκτες μου στην Εθνική. Έχουμε επιλέγει με σκοπό να έχουμε την ίδια φιλοσοφία".

Για τον ΠΑΟΚ...
"Η σεζόν τελείωσε και θα πρέπει να ασχοληθούμε με το μέλλον και όχι με το παρελθόν. Το κύπελλο ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να προσφέρουμε στον Σύλλογο, αλλά σίγουρα όλοι οι παίκτες δώσαμε την ψυχή μας για την ομάδα. Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για τις άριστες συνθήκες εργασίας που μας προσέφερε".

Διαβάστε ακόμη...