Προ των πυλών του ΠΑΟΚ ο Μιλίνκοβιτς

Από sdna: Ο θρύλος του βόλεϊ Μάρκος Μιλίνκοβιτς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Προ των πυλών του ΠΑΟΚ ο Μιλίνκοβιτς

 Κλείνει όπως όλα δείχνουν και το κεφάλαιο προπονητής για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος ήταν δεδομένο ότι ο Ντανιέλε Ρίτσι δε θα συνέχιζε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ εμπιστεύεται και πάλι ξένο προπονητή, αυτή τη φορά τον Μάρκος Μιλίνκοβιτς, όνομα που ασφαλώς αποτελεί έκπληξη αφού δεν είχε ακουστεί.

Πρόκειται για έναν θρύλο του αθλήματος που αγωνίστηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού κατακτώντας μάλιστα και το τοπ τιμς καπ το 2005. Αγωνίστηκε μέχρι τα 40 του χρόνια όταν και έκλεισε την καριέρα του το 2011 στην Ούνιδος του Μπουένος Άιρες. Η ζωή του άλλαξε δραματικά πέρσι το καλοκαίρι όταν έχασε τον 13χρονο γιο του Λούκα που παραθέριζε στην Κροατία.

Πρόκειται για ένα άπειρο σχετικά προπονητή. Ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους από την Εθνική Αργεντινής ως βοηθός. Συνέχισε στην UNTREF, ομάδα εκ των κορυφαίων πανεπιστημίων της Αργεντινής, όπου ξεκίνησε την χρονιά ως τεχνικός διευθυντής. Η ξαφνική φυγή όμως του προπονητή τον έφερε στον πάγκο με τη διοίκηση να του ανακοινώνει ότι θα γίνει και πάλι τεχνικός διευθυντής προτού προκύψει ο ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση Μιλίνκοβιτς θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες για τον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν ήταν η μοναδική περίπτωση. Δυνατά έπαιξε το όνομα του Σάκη Μουστακίδη, κορυφαίου προπονητή της Volleyleague αλλά και των Τζανίνι, Στάνκου και Κρέτου.

    Likes0

Διαβάστε ακόμη...