«Να βγάλει εγωισμό ο ΠΑΟΚ και να σπάσει την κατάρα του ΟΑΚΑ»

Από metrosport.gr:Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στο Metropolis 95,5 ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ
Πηγή: metrosport.gr
«Να βγάλει εγωισμό ο ΠΑΟΚ και να σπάσει την κατάρα του ΟΑΚΑ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου και μίλησε για τη μάχη του τελικού Κυπέλλου, τον εγωισμό που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, τα στοιχεία που θα επηρεάσουν τον αγώνα και την επιλογή Ισπανού διαιτητή για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έφτασε η ώρα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα: «Ηταν ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε στα δικαστήρια. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, δεν είναι σωστό να κρίνεται ένα πρωτάθλημα στα δικαστήρια. Ο τελικός είναι ένα άλλο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να πάρει αυτό το Κύπελλο».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα βγάλουν εγωισμό: «Για μένα πρέπει να βγάλουν όλοι εγωισμό και οι παίκτες και ο προπονητής, για να αποδείξουν πως τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα στοιχεία που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα: «Οι δύο ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, θα παίζουν ψηλά οι δύο άμυνες και όποιος έχει την κατοχή θα έχει και καλύτερη τύχη στον αγώνα. Το παιχνίδι θα κριθεί στον χώρο του κέντρου, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός στην κατοχή και θα προσπαθήσει να κλέψει μπάλες. Το πλεονέκτημα του Δικεφάλου είναι η ομοιογένεια που έχει σαν ομάδα, η ΑΕΚ έχει προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι όταν πιέζει ψηλά και πρέπει να το εκμεταλλευτούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Πρέπει επιτέλους να σπάσει την κατάρα ο ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να το σηκώσει μέσα στο ΟΑΚΑ».

Για την επιλογή του Μπορμπαλάν: «Δεν το περίμενα αυτό. Δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να επιλέγουν ξένους διαιτητές όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα καλά έκαναν και τον έβαλαν. Πρέπει να τον ενημερώσουν τον Μπορμπαλάν για το παιχνίδι που παίζει και την σημασία που έχει».

Διαβάστε ακόμη...