«Κοιμάται ήσυχος ο Κομίνης ;»

Από thessports.gr:Ο Χρήστος Τερζανίδης μίλησε στον Ραδιοφωνικό αέρα της Θεσσαλονίκης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου, την έκβασης της φετινής χρονιάς που τα δικαστήρια και οι διαιτητικές αποφάσεις στέρησαν το πρωτάθλημα απ΄τον ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για τον ορισμό του Μπορμπαλάν στον αγώνα του Σαββάτου.
Πηγή: thessports.gr
«Κοιμάται ήσυχος ο Κομίνης ;»

Δείτε όσα είπε στο Metropolis:

Για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει του αυριανού τελικού: Είμαι πολύ αισιόδοξος. Η αισιοδοξία μου πηγάζει από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα εντός των αγωνιστικών χώρων. Πιστεύω ότι αυτή η αδικία θα βοηθήσει τους παίκτες να παίξουν ακόμα καλύτερα και να αποδείξουν ότι είναι οι πραγματικοί Πρωταθλητές.

Για το αν η ομάδα θα είναι αγχωμένη επειδή θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι Πρωταθλήτρια: Όσοι αγωνιστούν αύριο θα είναι ευτυχισμένοι. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται στους τελικούς. Ο τελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει στο τέλος του να αναδείξει έναν νικητή. Οι προπονητές και οι παίκτες θα προσεγγίσουν διαφορετικά το παιχνίδι. Δεν είναι όπως το Πρωτάθλημα που αν χαθεί ένα παιχνίδι μπορείς να το καλύψεις. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει στην τροπαιοθήκη του το Κύπελλο. Οι παίκτες θα μπουν με μεγάλη διάθεση, αλλά θα είναι προσεκτικοί.

Για τη διαιτησία και τον ορισμό του Μπορμπαλάν: Εγώ υποστηρίζω τους Έλληνες διαιτητές, όταν αυτοί δεν επηρεάζονται από τους παράγοντες. Δυστυχώς όμως οι παράγοντες επηρεάζουν τους διαιτητές οι οποίοι μάλιστα δέχονται και απειλής. Έχουμε δει παράγοντες να καίνε τα μαγαζιά των διαιτητών και οι ίδιοι παράγοντες βρίσκονται ακόμα στο χώρο του ποδοσφαίρου και συμμετέχουν ενεργά. Δεν φταίνε οι διαιτητές από τη στιγμή που δέχονται απειλές. Δεν είναι δυνατόν να αντιδράσουν αλλιώς. Όταν οι διαιτητές βλέπουν ότι οι παράγοντες είναι αδίστακτοι δεν έχουν το περιθώριο να αντιδράσουν και να σφυρίξουν σωστά. Έτσι, νομίζω πως είναι καλό να υπάρχει στον τελικό ξένος διαιτητής. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να απαιτεί να υπάρχει ξένος διαιτητής, ειδικά μετά από αυτά που έγιναν στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην Τούμπα. Κοιμάται ήσυχος ο Κομίνης μετά τα όσα εκανε; Όμως, από τη στιγμή που μπορεί να τον απειλούν ή να του απειλούν την οικογένεια πως θα αντιδράσει σωστά; Αν αύριο γίνει κάποιο λάθος, τόσο οι παίκτες όσο και οι οπαδοί θα ξέρουν ότι πρόκειται για ανθρώπινο λάθος.

Για το αν φοβάται το ΟΑΚΑ: Δεν με ενοχλεί η κακή προϊστορία, αλλά με ενοχλεί ότι είναι η έδρα της ΑΕΚ. Στην εποχή μας ο Ολυμπιακός έφευγε από το σπίτι του και ερχόταν να παίξει τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εγώ αισθάνομαι τώρα ότι παίζουμε στο σπίτι της ΑΕΚ και γι' αυτόν τον λόγο έχει το πλεονέκτημα.

Διαβάστε ακόμη...