«Παλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα»

Από paokbc.gr: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League, καθώς είχε 13 πόντους με 5/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.
Πηγή: paokbc.gr
«Παλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη που έδωσε στον ΠΑΟΚ μια θέση στην πρώτη τετράδα, αλλά και για τα πλέι οφ που έρχονται.

«Μετά τη διακοπή δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση στο ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έχοντας την κατάλληλη συγκέντρωση παρά τις δυσκολίες που είχε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, η κατάσταση που περνάει αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος είναι δύσκολη, αλλά εμείς χρειαζόμασταν τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την τετράδα και κάναμε τη δουλειά μας».

Για την 4η θέση που εξασφαλίστηκε με τη σημερινή νίκη: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμα πιο ψηλά, αλλά και η 4η θέση μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση. Παλεύαμε όλη την χρονιά για αυτό. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και μετά ξεκινάνε τα πλέι οφ, όπου θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, καθώς έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε όπως έχουμε δουλέψει από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Διαβάστε ακόμη...