Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι

Από esake.gr: Γεια σας, Μετά από τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνα επιστρέφουμε στην δράση με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ολυμπιακό.
Πηγή: esake.gr
Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι

Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε και πάλι ρυθμό και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά από την άλλη σε αυτό το διάστημα είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αρκετές προπονήσεις μέσα από τις οποίες προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε όπως πάντα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Δώσαμε δύο φιλικά παιχνίδια την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τα επίσημα ματς είναι κάτι το διαφορετικό. Έχουν άλλο ρυθμό και άλλη τακτική ενώ οι παίκτες τα αντιμετωπίζουμε με διαφορετική νοοτροπία σε θέματα ενέργειας. Όλοι μας, πάντως, ανυπομονούμε να μπούμε και πάλι στην δράση.

Ο ολυμπιακός είναι μία πολύ ποιοτική και δυνατή ομάδα με παίκτες που έχουν την προσωπικότητα να καθορίσουν ένα ματς. Το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου που είχαμε πάρει τη νίκη. Είναι ένα νέο ματς και δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από αυτό.

Την εβδομάδα που μας πέρασε όλη η ομάδα έφαγε μαζί στο σπίτι του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατσίδη. Ήταν κάτι που το απόλαυσα σε μεγάλο βαθμό, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και νομίζω ότι τέτοιες κινήσεις κάνουν καλό στο κλίμα της ομάδας και βοηθούν στο να δέσει ακόμα περισσότερο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω αρκετά παιχνίδια από τα πλέι οφ του ΝΒΑ. Είμαι μεγάλος φαν του Λεμπρόν Τζέιμς και νομίζω ότι μπορεί να πάει για άλλη μια χρονιά στους τελικούς. Είναι νωρίς όμως, ακόμα…

Διαβάστε ακόμη...