«Θα είμαι στο πλευρό σας»

Το μήνυμα του Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου
Πηγή: metrosport.gr
«Θα είμαι στο πλευρό σας»

Την πρόθεσή του να είναι δίπλα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, στον προπονητή, σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει του τελικού του Κυπέλλου που θα γίνει το Σάββατο 12 Μαϊου στο Ολυμπιακό στάδιο, εξέφρασε, μέσω των στενών συνεργατών του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, θα ταξιδέψει στην Αθήνα, από την Πέμπτη 10 Μαϊου, καθώς την συγκεκριμένη ημέρα θα βρεθούν στην Αθήνα και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Πρόθεση του Σαββίδη είναι να συνυπάρξει στο ίδιο ξενοδοχείο με τους παίκτες και τον Λουτσέσκου, να τους εμψυχώσει στην προσπάθεια που θα κάνουν για την κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά να συμβάλει με τον τρόπο του, στην διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος, το οποίο πρέπει να κυριαρχήσει στους «κόλπους» της ομάδας.

Ο Σαββίδης θα παραμείνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλες τις ημέρες μαζί με την ομάδα στην Αθήνα και θα έχει την ευκαιρία να συντονίσει όλες τις ενέργειες που θα γίνουν για την σωστή προετοιμασία εν όψει του τελικού. Ενδιαφέρεται όμως πολύ και για την απόλυτα ασφαλή μετακίνηση των χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ από την Βόρειο Ελλάδα με προορισμό την Αθήνα. Για αυτό τον λόγο, έδωσε εντολή να συμμετέχουν ενεργά τα στελέχη του ΠΑΟΚ στην ομαλή κάθοδο των 17.200 φιλάθλων του Δικεφάλου στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...