Δύο ώρες άντεξε ο Κομίνης στους ορισμούς! - Τσαμούρης στη Νέα Σμύρνη

Από sdna.gr: Λιγότερο από δύο ώρες άντεξε ο Γιώργος Κομίνης στους ορισμούς της 30ης αγωνιστικής, καθώς μετά από την κατακραυγή για την επιλογή της ΚΕΔ να τον επαναφέρει αντικαταστάθηκε από τον Αλέξανδρο Τσαμούρη!
Πηγή: sdna.gr
Δύο ώρες άντεξε ο Κομίνης στους ορισμούς! - Τσαμούρης στη Νέα Σμύρνη

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έδειξε σχετικά καλά «αντανακλαστικά» και διόρθωσε το δικό της λάθος, την επαναφορά δηλαδή του αρνητικού πρωταγωνιστή του ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα, Γιώργου Κομίνη, στους ορισμούς της Super League αντιλαμβανόμενη προφανώς ότι αυτή η επιλογή «δυναμίτιζε» το ήδη τεταμένο κλίμα ενόψει του τελικού Κυπέλλου της 12ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο διεθνής διαιτητής από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας υπέστη κάποιον τραυματισμό στην περίπου 1.5 ώρα που μεσολάβησε ανάμεσα στην ανακοίνωση των ορισμών των διαιτητών της 30ης αγωνιστικής και στο δελτίο Τύπου της ΚΕΔ, με το οποίο έγινε γνωστή η αντικατάστασή του από τον Αλέξανδρο Τσαμούρη (ΕΠΣ Πειραιά) στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ Πανιωνίου και Λεβαδειακού στη Νέα Σμύρνη (19.00).

To δελτίο Τύπου της ΚΕΔ: Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε στην αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός της 06/05/2018 για την 30ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League, Κομίνη Γεωργίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), λόγω τραυματισμού του. Στη θέση του κ. Κομίνη ορίζεται ο κ. Τσαμούρης Αλέξανδρος (ΕΠΣ Πειραιά).

Διαβάστε ακόμη...