«Στο τέλος ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Volley League. Από inpaok.com: Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναχώρησαν από τη Σύρο με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου θα δώσουν το παρόν (με μειονέκτημα έδρας) για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του πρωταθλήματος, με σκοπό να διατηρήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή, σε μια επανάληψη των αγώνων της περσινής σεζόν....αλλά και του 2014-15, όταν ο Δικέφαλος κατέκτησε το νταμπλ.
Πηγή: inpaok.com
«Στο τέλος ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής»

Ο Ντανιέλε Ρίτσι υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία, αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη, κάτι που φάνηκε και στους πρόσφατους αγώνες εναντίον του Φοίνικα Σύρου.

Ο διεθνής ακραίος του Δικεφάλου, Ραφαήλ Κουμεντάκης, μετά το Κύπελλο θέλει να βάλει στη συλλογή του και το πρώτο ελληνικό πρωτάθλημα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Μας έκανε καλό που μείναμε στη Σύρο για προετοιμασία. Κάναμε καλές προπονήσεις, είχαμε άριστη διαμονή και είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος τελικός πάντα είναι σημαντικός, ειδικά για την ομάδα που θέλει να κάνει το μπρέικ. Αυτό λέει ο κανόνας αλλά οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι απρόοπτες και αυτό φάνηκε και στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου δεν έχει καμία σχέση με αυτή τη σειρά. Απλά επιβεβαιώσαμε τις δυνατότητες μας και δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει μετά την απώλεια του κυπέλλου αλλά κι εμείς έχουμε φιλοδοξίες για το πρωτάθλημα. Μακάρι να γίνουν ωραίοι αγώνες και στο τέλος να πανηγυρίσει η ομάδα μου τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο της».

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων», ενόψει της πρώτης αναμέτρησης, είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης (03/05).

Ο πρώτος αγώνας των τελικών θα διεξαχθεί την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018 στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την EΡΤ2.

Διαβάστε ακόμη...