Αποστολίδης: «Η φετινή χρονιά είναι μεγάλη υποθήκη για τον ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis 95,5 με αφορμή τις δηλώσεις Μελισσανίδη για τον τελικό
Πηγή: metrosport.gr
Αποστολίδης: «Η φετινή χρονιά είναι μεγάλη υποθήκη για τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, και μίλησε για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον τελικό, την παρακαταθήκη που αφήνει η φετινή χρονιά στον Δικέφαλο, το πριμ του Σαββίδη στους παίκτες και το ρεκόρ νικών του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το κλίμα που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα και τις δηλώσεις Μελισσανίδη: «Τέτοιες δηλώσεις και ενέργειες δεν βοηθούν να γίνει ένας τελικός ήσυχος και ωραίος. Είναι δυνατόν να προκαλέσει πρόβλημα στην ασφάλεια εξωποδοσφαιρικά. Ο καθένας έχει τις συνέπειες των πράξεών του και των λόγων του, για την ακρίβεια θα έπρεπε να υπάρχουν συνέπειες. Η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να παρασυρθεί από τέτοιες καταστάσεις και θα πρέπει να επικεντρωθούν σε δύο πράγματα, στο αγωνιστικό που μπορεί να δείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα και να προσέξει τις προκλήσεις που μπορεί να υπάρξουν από όλους, ακόμη και από το τεχνικό επιτελείο».

Για την πρόθεση του κ.Παναγόπουλου που μεταφέρθηκε στον Υφυπουργό Αθλητισμού για να πάρουν μόνο εισιτήρια για τον τελικό οι κάτοχοι διαρκείας: «Είναι θετική η πρόθεση αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Ηδη με αυτά τα εισιτήρια το μισό γήπεδο θα είναι άδειο, άρα ότι και να γίνει πρέπει να υπάρξει προσοχή».

Για το τι αφήνει στον ΠΑΟΚ η φετινή χρονιά: «Είναι μια μεγάλη υποθήκη η φετινή χρονιά, η ομάδα έχει αναπτυχθεί, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και αποτελεσματικό και ελπίζω να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν».

Για το πριμ που θα δώσει ο Σαββίδης στους παίκτες σαν να πήραν το πρωτάθλημα: «Είναι μια γενναία ενέργεια του Σαββίδη, είναι μια εποικοδομητική επένδυση που τονώνει το ηθικό. Δίνει την πεποίθηση στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο ότι δεν τα παρατάει και θα λειτουργήσει πιο δυναμικά από εδώ και πέρα. Είναι μια μελετημένη κίνηση του κ.Σαββίδη αυτή».

Για το ρεκόρ νικών του Λουτσέσκου στην πρώτη του χρονιά: «Οσο μας αρέσει ή δεν μας αρέσει ο προπονητής, πρέπει να του πιστωθεί η μετεξέλιξη της ομάδας. Ο Λουτσέσκου όταν ανέλαβε είχε να κάνει με μια ομάδα που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία, έπρεπε να ενσωματώσει καινούριους ποδοσφαιριστές και όλα αυτά δίνουν μεγαλύτερη αξία σε όσα έκανε. Του χρόνου πρέπει να προστεθεί στην ομάδα οι νίκες στα ντέρμπι».

Διαβάστε ακόμη...