Παρών και ο Κονσταντίνοφ

Από inpaok.com: Μπορεί στην αναμέτρηση της Τετάρτης (25/4) μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου που έγινε στο PAOK Sports Arena να υπήρχαν δυο σκάουτερς από τη Νότια Κορέα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ραμόν Μαρτίνεθ και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, ωστόσο υπήρχαν κι άλλα μάτια που κοιτούσαν τον αγωνιστικό χώρο με ιδιαίτερη προσοχή.
Πηγή: inpaok.com
Παρών και ο Κονσταντίνοφ

Ο λόγος γίνεται για τον παλαίμαχο βολεϊμπολίστα, Πλάμεν Κονσταντίνοφ, ο οποίος κατέγραψε σπουδαία καριέρα σε κορυφαία πρωταθλήματα του εξωτερικού, αγωνίστηκε με τις φανέλες του ΠΑΟΚ, του Άρη, της Ορεστιάδας, του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και τώρα είναι προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας.

Ο 44χρονος τεχνικός βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού της Πυλαίας με σκοπό να τσεκάρει δυο διαγώνιους που πρωταγωνιστούν στη χώρας μας τη φετινή χρονιά και κατάγονται από την ίδια χώρα, δηλαδή τον Νικολάι Ουσίκοφ και τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κονσταντίνοφ έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των δυο παικτών και είναι πολύ πιθανόν να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για τα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική Βουλγαρίας, αρχής γενομένης για το Κύπελλο Εθνών που ξεκινάει στις 25 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου.

Εκεί, το αντιπροσωπευτικό της γειτονικής χώρας θα συναντήσει για αντιπάλους τις: Κίνα, ΗΠΑ, Αργεντινή, Σερβία, Αυστραλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Ιταλία, Πολωνία, Γαλλία, Καναδάς, Βραζιλία, Γερμανία, Ιράν και Νότια Κορέα με τις πέντε πρώτες ομάδες του ομίλου να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, η Εθνική Βουλγαρίας θα συμμετάσχει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου και θα αντιμετωπίσει τις: Φινλανδία, Ιράν, Πουέρτο Ρίκο, Κούβα και Πολωνία.

Διαβάστε ακόμη...