Γκιτσιούδης: «Δεν πίστευα στον Λουτσέσκου αλλά με διέψευσε»

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πρόκριση του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου
Πηγή: metrosport.gr
Γκιτσιούδης: «Δεν πίστευα στον Λουτσέσκου αλλά με διέψευσε»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γκιτσιούδης, και μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, την ΑΕΚ και το γήπεδο του τελικού, το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Δικέφαλος του Βορρά, τους παίκτες που ξεχώρισε, τον Λουτσέσκου και την κλοπή του πρωταθλήματος στα δικαστήρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου: «Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που υπάρχουν ομάδες που περιμένουν την αφορμή για να το παιχτεί στα δικαστήρια, είτε από κάποιο χαρτί είτε από κάτι άλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο καλός φέτος και έχουν καταλάβει την ανάσα του, το επιτελείο του έχει δουλέψει πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι, χρειάζονται 1-2 χρόνια για να είμαστε τελείως ανεξάρτητοι, για αυτό άρχισαν να μας φοβούνται. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δυναμώσει παρασκηνιακά, ο κ.Σαββίδης μπόρεσε και τους μπήκε γερά στο μάτι. Στην Ελλάδα δεν τηρούμε τους νόμους, αυτό συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο».

Για την ΑΕΚ που μπορεί να αντιμετωπίσει στον τελικό στο ΟΑΚΑ: «Μας αδικεί ότι θα γίνει ο τελικός στην έδρα της ΑΕΚ αλλά αφού αποφασίστηκε από την αρχή ας γίνει εκεί όμως να διεξαχθεί το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και πιο σταθερός από την ΑΕΚ παρόλο που έκανε πολύ καλή χρονιά».

Για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά και αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες: «Ολη η ομάδα έπαιξε καλά για να φτάσει τόσο ψηλά. Αν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κάποιους, θα μπορέσουμε να πούμε για τους Μάτος, Πέλκα και Βιεϊρίνια. Ο Πέλκας κάνει την διαφορά πλέον, αν συνεχίσει έτσι και δουλεύει και μπορεί να προσπεράσει το επίπεδο των Μάτος-Βιεϊρίνια, μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη του ΠΑΟΚ».

Για την επόμενη χρονιά του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου: «Εγώ ήμουν απαισιόδοξος για τον κ.Λουτσέσκου αλλά έπεσα έξω. Εκανε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να ξεκινήσουμε από τον προπονητή και να δούμε τι θέλει εκείνος για την επόμενη χρονιά και να αποφασίσει που πονάει η ομάδα. Πρέπει να γίνει ένας καλός προγραμματισμός για να πάει ο ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερη την επόμενη χρονιά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος των τελευταίων χρόνων: «Μπορεί με άλλους προπονητές να παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά φέτος ο ΠΑΟΚ ήταν πολύς σταθερός, δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι και μετά δύο-τρία άσχημα».

Για τον τίτλο που χάνει ο ΠΑΟΚ στα δικαστήρια: «Θα είναι κλοπή για τον ΠΑΟΚ να χάσει το πρωτάθλημα στα δικαστήρια. Μόνο στην Ελλάδα κρίνεται το πρωτάθλημα εκεί, περίμεναν την ευκαιρία και μας προκαλούσαν».

Διαβάστε ακόμη...