Ομολογία Μπακάκη : Δεν είδαν όπλο

Από thessports.gr: Όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο η μεθόδευση για την κλοπή του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Ομολογία Μπακάκη : Δεν είδαν όπλο

Η ΑΕΚ ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες της τρομοκρατήθηκαν από την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο γι΄ αυτό δεν συνεχισε το παιχνίδι.

Ο Μιχάλης Μπακάκης έρχεται να καταρίψει αυτό τον ισχυρισμό, λέγοντας ότι οι παίκτες της ΑΕΚ είδαν τον Σαββίδη με όπλο σε φωτογραφίες.

«Μόλις μπήκε το γκολ πιστέψαμε αμέσως πως είναι οφσάιντ. Πήγαμε στον βοηθό και εκείνος μετά από συνομιλία του με τον διαιτητή έδειξε οφσάιντ. Μετά έγινε, ό,τι έγινε. Στη συνέχεια πήγαμε στα αποδυτήρια. Είδαμε τι έγινε με τον κ. Σαββίδη. Είδαμε και τις φωτογραφίες με το όπλο που είχε. Μας σόκαρε αυτή η εικόνα και είναι λογικό, καθώς είναι μία πρωτόγνωρη και εντελώς διαφορετική κατάσταση για κάποιον που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο και μας επηρέασε. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις που αφορούσαν την ασφάλεια μας γιατί εμείς μπάλα παίζουμε, αλλιώς θα κάναμε κάτι διαφορετικό» ανέφερε στη συνέντευξή του στο sport fm, ο αμυντικός της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...