«Ο Αμοιρίδης αγαπά παράφορα τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χατζηβασιλειάδης μίλησε στο INPAOK για την δεύτερη διαδοχική άνοδο του τμήματος.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Αμοιρίδης αγαπά παράφορα τον ΠΑΟΚ»

«Ήταν ένα ακόμη ονειρικό ταξίδι. Έχουμε αναλάβει μια υποχρέωση απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και τη Μακεδονία, στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην Α1 αλλά και στην Ευρώπη. Θέλουμε να κάνουμε πολύ μεγάλη την ομάδα.

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Αμοιρίδη

«Ο Κώστας Αμοιρίδης είναι ένας πολύ μεγάλος ΠΑΟΚτσής, που αγαπάει παράφορα τον ΠΑΟΚ και δίνεται με την ψυχή του σε ό,τι αφορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Αυτό που λέμε θα το κάνουμε πράξη. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο».

Για την επόμενη μέρα

«Από δω και πέρα ξεκινάμε το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία ώστε ν' αποφασίσουμε πού θα γίνουν προσθήκες ώστε να γίνουμε δυνατότεροι. Η Pre League είναι μια κατηγορία πανελλήνιας εμβέλειας και θέλουμε για τρίτη σερί χρονιά με συγκέντρωση και προσήλωση στο στόχο να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στα μπαράζ

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κόσμο της Δράμας που μας συμπαραστάθηκε αυτό το διήμερο. Τα παιδιά είναι αξιέπαινα. Σε όλο τον κόσμο όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα υπάρχει ΠΑΟΚτσής».

Διαβάστε ακόμη...