ΠΑΟΚ σημαίνει προσφορά!

Από inpaok.com:Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών. που πρόσφερε αγάπη, αγκαλιά αλά και το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα στο ίδρυμα προστασίας υπερηλίκων της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚ σημαίνει προσφορά!

Η αντιπροσωπεία των οπαδών του Δικεφάλου συναντήθηκαν με όλους τους ηλικιωμένους και αντάλλαξαν ευχές, ενόψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Η ανακοίνωση της Λέσχης Γρεβενών:

Σήμερα Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, μένοντας πιστοί,όπως πάντα,σε οτι μας αντιπροσωπεύει σαν Λ.Φ.ΠΑΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου,είχαμε την τιμή και την χαρά να επισκεφθουμε το ίδρυμα προστασίας υπερηλίκων της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και να προσφέρουμε,εκτός απο την αγάπη και την αγκαλιά μας στους ηλικιωμένους,το γεύμα της Κυριακής του Πάσχα.

Ευχαριστούμε την Ι.Μ. Γρεβενών για τη συνεργασία της και ιδιαίτερα,τον Μητροπολίτη Γρεβενών Κ.Δαβίδ,που δέχτηκε την προσφορά μας με μεγάλη χαρά.Τα μέλη της λέσχης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με όλους τους ηλικιωμένους και να ανταλλάξουν ευχές για τις Άγιες μέρες. Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.

Υ.Γ. Καλή Ανάσταση και στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υ.Γ.1 ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!
Υ.Γ.2 Η λέσχη θα παραμείνει κλειστή την Μ.Παρασκευή και θα ανοίξει εκτάκτως την Τρίτη 10 Απριλίου 2018 στις 17:00.Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη,γιατί θα συζητηθούν σοβαρά θέματα που μας αφορούν ολους.

Διαβάστε ακόμη...