«Περίμεναν τον ΠΑΟΚ στη γωνία-Καταδικαστική απόφαση»

Από arenafm.gr: Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης φιλοξενήθηκε στον ARENA FM και μίλησε για την ποινή που επιβλήθηκε στους ασπρόμαυρους,
Πηγή: arenafm.gr
«Περίμεναν τον ΠΑΟΚ στη γωνία-Καταδικαστική απόφαση»

τονίζοντας ότι είναι καταδικαστική για τον Δικέφαλο. Όπως ανέφερε όμως θεωρεί ότι αυτή η εξέλιξη θα πεισμώσει και θα δυναμώσει τον Ιβάν Σαββίδη.

Για την απόφαση – ποινή του ΠΑΟΚ:

«Είναι καταδικαστική η απόφαση , τρομερή, είναι και ντροπιαστική εξάντλησαν όλα τα περιθώρια εις βάρος μας περίμεναν στη γωνία, για κάτι τέτοιο έκαναν τα αδύνατα , δυνατά. Έγινε και με τον Ολυμπιακό, έγινε και με την ΑΕΚ. αυτό θα μας κάνει όμως ακόμη πιο δυνατούς και τον κ. Σαββίδη και όλη την οικογένεια. Να αντιδράσουν και να μην αφήσουν να ασελγήσουν, στην ομάδα του ΠΑΟΚ, πάνω στην ιστορία της ομάδας.

Το ένα παιχνίδι δεν έγινε για τους λόγους που ξέρουμε όλοι, φταίει ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός που ήρθε με αυτό σκοπό να κάνει άνω κάτω τον αγώνα, και στο άλλο ενώ κέρδιζε η ομάδα, έγιναν αυτά που έγιναν, περίμεναν τον ΠΑΟΚ στην γωνία».

Για την ποινή στον Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν έχει γίνει ποτέ, και πιο παλιά έγιναν πολύ χειρότερα περιστατικά και τις ποινές τις έβαζαν όπως ήθελαν. Χτυπώντας και τον ΠΑΟΚ και τον κ.Σαββίδη, γιατί βλέπουν πως λειτουργεί, τι κάνει στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορούν να τους δεχτούν -μιλάω για τις ομάδες των Αθηνών- ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα και είναι μπροστά και οδηγεί την κούρσα του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν θέλουν να το χωνέψουν αυτό. Βρήκαν την ευκαιρία για να δώσουν αυτήν την αυστηρή και καταδικαστική ποινή».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πίσω στη βαθμολογία και το αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα:

«Είναι δύσκολο, οκτώ βαθμοί πίσω απομένουν πέντε αγωνιστικές και με το πρόγραμμα, εξαρτόμαστε από τα αποτελέσματα της ΑΕΚ, ενώ είχαμε την καλύτερη ομάδα, ήμασταν κυρίαρχοι και παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο δυστυχώς πάνω σε αυτό δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν αυτοί οι κύριοι και βρήκαν να πατήσουν σε αυτό και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα με άλλες κινήσεις και ύποπτα πράγματα.

Για πρώτη φορά μέχρι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βλέπαμε ένα καλό πρωτάθλημα, και από πλευράς διαιτησίας, κυλούσαν όλα ήρεμα , αγωνιστικά δεν μπορούν να κυνηγήσουν τον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που το κατάλαβαν, τότε λειτούργησαν όπως λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια».

Για το αν αυτή η ποινή και η εξέλιξη θα πεισμώσει τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξέρει κανείς, θέλω να πιστεύω ότι θα τον πεισμώσει, είναι ισχυρός άνθρωπος και οικονομικά έχουμε δει ότι θέλει να φτιάξει σωστά πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο, θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα τον πεισμώσει . Ήρθε η ώρα , να είμαστε στο πλευρό του, για να μην περάσει αυτό το πράγμα. Όλοι μαζί στο πλευρό του».

Σαν ομάδα, πως αντιδράς, σαν παίκτης:

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής όχι απλά δεν παίζεις αλλά γίνονται όλα αυτά, τσαντίζεσαι, απογοητεύεσαι. Έχουν κάνει άνω κάτω όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Θέλουν κατά κύριο λόγο να ισοπεδώσουν τον ΠΑΟΚ, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, περισσότερο τον Σαββίδη που ηγείται αυτής της προσπάθειας, δεν τους ενδιαφέρει αν θα γίνει ο τελικός».

Διαβάστε ακόμη...