Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Ο Μαχμούτ Σικαμπάλα αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (27/3, 21:00) την Εθνική Ελλάδος και με αυτή την αφορμή θυμήθηκε τον... ΠΑΟΚ!
Πηγή: inpaok.com
Δεν ξεχνάει τον ΠΑΟΚ!

Ο Αιγύπτιος διεθνής που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2005, φόρεσε την φανέλα του Δικεφάλου για 27 παιχνίδια με απολογισμό τέσσερα γκολ και οχτώ ασίστ.

Μιλώντας σε αθλητικό site, θυμήθηκε την παρουσία του στην πόλη, αλλά και το επικό σύνθημα που του ζητούσε να... μάθει στον Ριβάλντο λίγη μπάλα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το σύνθημα:

«Είναι ένα σύνθημα το οποίο θα το θυμάμαι για πάντα. Με χαροποιεί πάρα πολύ όταν το ακούω. Επειδή ο γυμναστής μας είναι Έλληνας, το είχε μάθε σε αρκετά παιδιά που είναι και στην εθνική και στη Ζάμαλεκ και μου το έλεγαν στις προπονήσεις της ομάδας».

Για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη:

«Μου λείπει πάρα πολύ η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη. Συνδύασα την παρουσία μου στην πόλη με κάποια χρόνια που ήμουν σε πολύ νεαρή ηλικία. Την αγαπώ πολύ τη Θεσσαλονίκη. Μου γεννά πολλές αναμνήσεις το φιλικό με την Εθνική Ελλάδας. Θα ήθελα να δω και κάποια γνωστά μου πρόσωπα, αλλά δυστυχώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήμουν στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ με σημάδεψε. Πάντα παρακολουθώ τι γίνεται στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ίσως το γεγονός ότι ήμουν μικρός να μη με βοήθησε. Ίσως να ήμουν λίγο ανώριμος. Δυστυχώς, μετά η ποδοσφαιρική μου καριέρα πήρε ένα διαφορετικό δρόμο. Νιώθω, όμως, πάντα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας. Θα ήθελα να το ξαναζήσω αυτό. Η Τούμπα να φλέγεται και να παίξω ένα ντέρμπι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Για την επιστροφή του στην Εθνική:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα. Για εμάς τους Αιγύπτιους είναι πολύ σημαντικό να φοράμε τη φανέλα της. Πόσο μάλλον, όταν έχει επιτευχθεί κάτι τόσο σημαντικό όπως είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ. Πρέπει να τα πάω καλά με την ομάδα μου για να συνεχίσω να έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου και να πάω στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ήταν πολλά χρόνια που η Αίγυπτος δεν πήγαινε στο Μουντιάλ. Δεν πίστευα ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία. Μέχρι να έρθει ο κύριος Κούπερ δεν ήμουν στις αποστολές. Τελικά, τον έπεισα και με πήρε μαζί του. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να με πάρει στο παγκόσμιο Κύπελλο».

Διαβάστε ακόμη...