Αποκάλυψη: Δείτε πως εξηγεί η ΕΠΟ γιατί είναι καθαρό γκολ του Βαρέλα (video)

Από paok24.com:O ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά γιατί ο Κομίνης έδειξε απευθείας σέντρα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, το ίδιο και ο βοηθός Κομίνης.
Πηγή: paok24.com
Αποκάλυψη: Δείτε πως εξηγεί η ΕΠΟ γιατί είναι καθαρό γκολ του Βαρέλα (video)

Και οι δύο γνώριζαν τον κανονισμό και έκαναν το προφανές, μέχρι να δεχτούν την επίθεση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Το PAOK24, εξασφάλισε το βίντεο οδηγία προς τις ομάδες αλλά και τους διαιτητές, που διευκρινίζει το τι ακριβώς ισχύσει σε περιπτώσεις σαν αυτή του Βαρέλα.

Το βίντεο αυτό, παρουσιάστηκε και στις ομάδες από καθηγητές διαιτησίας, μία διαδικασία υποχρεωτική για όλες, αλλά και σε σεμινάρια διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο, η ΕΠΟ προφανώς με κατευθύνσεις από την ΟΥΕΦΑ, παρουσιάζει τις αλλαγές στους κανονισμούς και βέβαια, χρησιμοποιεί συγκεκριμένες φάσεις για να μην δημιουργούνται αμφιβολίες. Αυτή η παρουσίαση γίνεται σε όλες τις ομάδες Σούπερ Λίγκας, Φούτμπολ Λιγκ και στις Ακαδημίες. Επίσης γίνεται εννοείται και στους διαιτητές.

Σε ένα από τα βίντεο που χρησιμοποίησε ΕΠΙΣΗΜΩΣ στα σεμινάρια για τις ομάδες και το ίδιο το είδαν και οι διαιτητές, υπάρχουν δύο φάσεις. Η μία που το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ γιατί είναι ίδια φάση όπως το γκολ του Βαρέλα στη Τρίπολη και η δεύτερη φάση είναι ίδια με αυτή του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Σε αυτή, οι υπεύθυνοι ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ.

Το βίντεο αυτό δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, είναι επίσημο και βέβαια υπάρχει τεράστια ομοιότητα με την επίμαχη φάση.

Είναι και η απόδειξη, πως ο Κομίνης με τον Ποντίκη, σε πρώτη ανάγνωση έκαναν αντανακλαστικά το σωστό, όμως στη συνέχεια και μετά την επίθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ, άλλαξαν απόφαση γιατί πιέστηκαν.

Παρακολουθήστε το βίντεο και κοινοποιείστε το έτσι ώστε να περάσει στη κοινή γνώμη το σωστό και όχι αυτό που προσπαθούν να επιβάλλουν υπόγεια όσοι θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Διαβάστε ακόμη...