Φιλαράκια και συνεταιράκια;

Από inpaok.com: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Και όταν τη φωτιά πάει να τη σβήσει ο Καραπαπάς, τότε σίγουρα υπάρχει κάτι από πίσω…
Πηγή: inpaok.com
Φιλαράκια και συνεταιράκια;

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί το σενάριο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αγοράσει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών του ΣΚΑΪ από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Έτσι τα φιλαράκια (από πέρυσι) θα γίνουν και συνεταιράκια (όχι μόνο κατά του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο).

Ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε το δημοσίευμα που θέλει τον Μαρινάκη να αγοράζει μετοχές του ΣΚΑΪ από τον Αλαφούζο, αλλά κάθε διάψευσή του «μυρίζει» με επιβεβαίωση! Όπως όταν διάψευδε τις αλλαγές προπονητών στον ολυμπιακό, και αυτές γίνονταν τελικά, αλλά και τόσες μεταγραφές που μετά ολοκληρώθηκαν, αλλά και τόσα άλλα…

Αθηναϊκή εφημερίδα πάντως αναφέρει ότι είναι πολύ έντονες οι φήμες στη μιντιακή πιάτσα για τη πιθανή πώληση του μεγαλύτερου ποσοστού του ΣΚΑΪ στον ισχυρό άνδρα του ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς θέλοντας να θολώσει το θέμα έγραψε στη προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Η δήθεν εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ΣΚΑΙ είναι μια ακόμα ιστορία επιστημονικής φαντασίας και τρέλας, που ξεκινάει από τη γνωστή «παρεούλα» και αναπαράγεται από τα πρόθυμα και πληρωμένα φερέφωνα των γνωστών ΜΜΕ».

Το επόμενο διάστημα θα δείξει ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι…

Διαβάστε ακόμη...