"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"

Από paok24.com: Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού πήρε θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη κι έστειλε τα δικά του μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
Πηγή: paok24.com
"Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς"
Αναλυτικά:

Ιβάν Σαββίδη όταν ήρθες στον Π.Α.Ο.Κ είπες ότι τα χρέη του Π.Α.Ο.Κ είναι και δικά σου χρέη. Κάτι που έκανες πράξη απαλλάσσοντας τον σύλλογο από αυτό το βραχνά, αλλά και την ρετσινιά του υποβιβασμού που με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν άλλοι. Έτσι και εμείς τώρα σου λέμε ότι τα δικά σου λάθη είναι και δικά μας λάθη. Για αυτό πάμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη το μότο ζωής του τεράστιου Πάμπλο Γκαρσία.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Υ.Γ. Ερώτηση προς τους υπαλλήλους του λαθρέμπορα και οπαδούς της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος στα χαρτιά το 1964 και το 1966.

Αν σύμφωνα με το ανύπαρκτο μυαλό που υπάρχει στα χονδροειδή κεφάλια σας. Το πανάξιο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Π.Α.Ο.Κ στους αγωνιστικούς χώρους θα δινόταν ως αντιπαροχή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Το χάρτινο που πάτε με φούστικο τρόπο να κατακτήσετε χωρίς υπόγειες διαδρομές (γελάνε ακόμη στην παράγκα του Θωμά). Προφανώς και θα σας δοθεί ως αντιπαροχή για το ξεπούλημα του Αιγαίου;

Υ.Γ ραντεβού 12 Μαΐου;Αν μέχρι τότε δεν έχουν τελειώσει οι πορτοκαλάδες του Ισπανού σαλτιμπάγκου.

Διαβάστε ακόμη...