«Αδικία 100% για τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, μίλησε στο SDNA και εξέφρασε τη δική του άποψη σχετικά με την απόφαση που πήρε χθες (5/3) η Πειθαρχική επιτροπή της Super League,
Πηγή: inpaok.com
«Αδικία 100% για τον ΠΑΟΚ»

εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως ο Δικέφαλος θα παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι τέλους, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό για να... ανατραπεί η απόφαση αυτή.

Αρχικά τόνισε: «Είναι κατ' ουσία μία άδικη, πρωτοφανής και σκληρή απόφαση για τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις, πως τα πάντα θα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μόνος του, τόσο εντός του γηπέδου, όσο και έξω από αυτό, αφού υπάρχει και η έφεση».

Σε ό,τι αφορά τις κινήσεις του Δικεφάλου, αλλά και του Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε: «Ξαναλέω είναι μία 100% άδικη απόφαση που βγήκε από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε στο πλευρό της ομάδας και του μεγαλομετόχου για ό,τι αποφασίσει».

Κλείνοντας σε ό,τι αφορά τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να ανατρέψει την κατάσταση στα εναπομείναντα παιχνίδια (αν δεν αλλάξει η πρωτόδικη άδικη απόφαση της τιμωρίας) είπε: «Υπάρχουν έξι αγώνες ακόμα. Παίζονται στο γήπεδο, 18 βαθμοί. Τίποτα δεν τελείωσε, ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ, έχει καλύτερη ομάδα από όλους και θα συνεχίσει τον αγώνα του να κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...