«Σαν να είναι τελικός»

Από novasports.gr: O έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι σαν τελικός, ενώ τόνισε ότι όλοι στην ομάδα θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.
Πηγή: novasports.gr
«Σαν να είναι τελικός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Η ομάδα είχε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, πήραμε τη νίκη και από εκεί και πέρα κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι, με την Καρσίγιακα. Έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Είδαμε τον αντίπαλο μας, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι, μετά τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν τελικό».

Για αυτά που περιμένει να δει από την Καρσίγιακα:
«Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Έχει 8-9 παίκτες στους οποίους βασίζεται, που είναι ποιοτικοί και καλοί παίκτες επιθετικά. Αν τους αφήσεις να κάνουν αυτό που θέλουν, μπορούν να σου κάνουν μεγάλη ζημιά».

Για τη διαφορετική πορεία της Καρσίγιακα στην Τουρκία και στην Ευρώπη:
«Εμείς περιμένουμε να δούμε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Το ότι έχει κάνει κάποια άσχημα αποτελέσματα στην Τουρκία, ξέρουμε ότι όλοι κάνουν καλά και άσχημα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα της Τουρκίας, είναι πολύ δύσκολο, ίσως και για αυτό μπορώ να δικαιολογήσω το ότι δεν πάει πολύ καλά εκεί. Είναι όμως πολύ δύσκολη ομάδα κι εμείς, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί».

Για το αν υπάρχει λιγότερη πίεση, όντας στα πλέι οφ, μετά την πρόκριση και τον τρόπο που ήρθε αυτή:
«Όχι, δε θα το έλεγα... Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου για την πρόκριση, γιατί πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορέσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό ίσως, μας πείσμωσε κιόλας και θέλουμε 100% να περάσουμε και στη φάση των 8».

Για τη λέξη τελικός που είπε και αν η ομάδα προετοιμάζεται έτσι για το αυριανό παιχνίδι:
«Το θέλουμε πάρα πολύ. Νομίζω θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ, να περάσει στους 8 φέτος. Θα παλέψουμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε από το πρώτο ματς, αύριο».

Διαβάστε ακόμη...