“Καμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη”

Από thessports.gr: Oι οπαδοί του ΠΑΟΚ πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και αυτή την ώρα κάνουν και πορεία.
Πηγή: thessports.gr
“Καμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη”

Κατά τη σημερινή (2/3) πορεία, υπήρχαν και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ανάμεσά τους και ο Χρήστος Τερζανίδης ο οποίος έκανε δηλώσεις στο Μετροπολις.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

«Αυτοί που διευθύνουν το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν χάνουν την πρωτιά κοιτάνε να κερδίσουν έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ειλικρινά γίνονται πολλοί επικίνδυνοι και γνωρίζουν πώς να πάρουν αποφάσεις μέσα σε γραφεία και όχι στα γήπεδα. Αυτό ακριβώς προσπαθήσαν να κάνουν καις το ντέρμπι. Κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να νικήσουν στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και παρουσίασαν αυτή την ασχήμια.»

Για το πώς γίνεται από εκεί που πηγαίναμε προς το καλύτερο να υπάρχουν ξανά παρασκηνιακά γεγονότα:

«Αυτό συμβαίνει εδώ και 10 ετίες. Οι νέοι δεν τα ξέρουν τόσο καλά εμείς τα ζήσαμε. Χάσαμε τα  λεφτά μας από αυτά τα παιχνίδια. Περιμέναμε να πληρωθούμε με πριμ δεν είχαμε τα συμβόλαια που υπάρχουν σήμερα. Από την ώρα που δημιουργήθηκε το ενιαίο πρωτάθλημα αυτή κρατάνε τα ηνία αυτοί το διοικούσαν το ποδόσφαιρο και μοιράζανε την πίτα. Είδαν ότι χάνουν την πίτα και αντιδρούν με αυτό τον τρόπο. Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά οι αθλητικοί δικαστές δικάζουν ανάλογα με το πόσο ισχυρός είσαι. Υπάρχουν αθλητικοί δικαστές που είναι βαλτοί και ο μόνος τους σκοπός είναι να δώσουν την μεγαλύτερη πίτα στους ισχυρούς.»

Για το αν ανησυχεί για την δικαστική μάχη που ξεκίνησε:

«Εμείς οι βετεράνοι τα ζήσαμε από πρώτο χέρι. Ακόμα νιώθω την πικρία από τις αδικίες που υπήρξαν εντός των αγωνιστικών χώρων εις βάρος μας. Δεν είναι δυνατόν να παραδεχτούν αυτοί οι άνθρωποι ότι ο άλλος είναι καλύτερος. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ εντός των αγωνιστικών χώρων. Με τον μεγαλομέτοχο που έχουμε δεν φοβόμαστε κανέναν θα μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό μας φοβούνται και ξεσηκωθήκανε όλοι. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός όλο το ΠΟΚ προβληματίζεται με τον ΠΑΟΚ που σήκωσε κεφάλι. Οι θεσμοί και οι κανόνες είναι σαφείς. Είναι κατακριτέα η συμπεριφορά αυτού του οπαδού πρέπει και ο ΠΑΟΚ να προστατέψει τα συμφέροντά του γιατί έχει μεγαλώσει σαν club και θα συνεχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.»

Διαβάστε ακόμη...