Τα Τρίκαλα, ο Petteway και η μάσκα

Από esake.gr: Αφήνουμε πίσω μια μεγάλη διακοπή και πρέπει να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.
Πηγή: esake.gr
Τα Τρίκαλα, ο Petteway και η μάσκα

Όσοι από εμάς δεν είχαμε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να πάρουμε κάποιες ανάσες.

Τώρα όμως έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τα Τρίκαλα. Είναι ένα σημαντικό ματς που πρέπει να πάρουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες. Ξέρουμε ότι μετά ακολουθούν τα παιχνίδια με την Pinar Karsiyaka για το Basketball Champions League, αλλά δεν τα σκεφτόμαστε ακόμα, καθώς το μυαλό μας είναι αποκλειστικά και μόνο στα Τρίκαλα.

Την τελευταία εβδομάδα έχουμε μαζί μας έναν πολύ καλό παίκτη, τον Teran Petteway. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει, γιατί είναι πολύ ποιοτικός και έχει παραστάσεις από δύσκολες διοργανώσεις, όπως το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα. Πάντα, ένας παίκτης χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε μια νέα ομάδα, αλλά όλοι μας τον βοηθάμε να νιώσει άνετα στον ΠΑΟΚ.

Μετά τον τραυματισμό μου στην μύτη, θα χρειαστεί να αγωνιστώ στα επόμενα παιχνίδια φορώντας μια ειδική προστατευτική μάσκα. Είναι μια παράξενη αίσθηση, γιατί δεν το έχω συνηθίσει, αλλά νομίζω ότι θα προσαρμοστώ σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη και θα αντεπεξέλθω.

Διαβάστε ακόμη...