«Πάρα πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, κατά 99% το ταξίδι μας τελειώνει εδώ»

Από sdna.gr: Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος επεσήμανε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπιασε πολύ καλή απόδοση. «Χαρούμενοι που μετά από χρόνια βρεθήκαμε στους 4», πρόσθεσε.
Πηγή: sdna.gr
«Πάρα πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, κατά 99% το ταξίδι μας τελειώνει εδώ»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sports ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός στο τακτικό σκέλος σήμερα. Εμείς κάναμε αβίαστα λάθη και ένα από αυτά έφερε και το πρώτο γκολ, το οποίο ουσιαστικά έριξε την ψυχολογία μας. Γνωρίζαμε ότι αν ο ΠΑΟΚ πετύχει γκολ, η υπόθεση πρόκριση θα γινόταν πολύ δύσκολη για μας ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Είπαμε όμως ότι έστω κι έτσι θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά αφού παρά το σκορ πάλεψαν ως το 90', προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Κατά 99% το ταξίδι μας στο Κύπελλο τελειώνει εδώ, όμως είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε μετά από χρόνια να είμαστε ξανά στους «4». Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο για τη στήριξή του.

Πλέον, ρίχνουμε το βάρος και την ψυχολογία μας στο πρωτάθλημα για να τελειώσουμε τη σεζόν όπως μας αρμόζει, με το να καταλάβουμε την 5η θέση».

Διαβάστε ακόμη...