Προπόνηση με Πέτεγουεϊ (pics)

Από paok24: Με την παρουσία του Πέτεγουεϊ αλλά και με αρκετές απουσίες, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση.
Πηγή: paok24.com
Προπόνηση με Πέτεγουεϊ (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, έφτασε τελικά στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί της Δευτέρας και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Αναλυτικά τα όσα σημειώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Terran Petteway είχε από νωρίς το μεσημέρι την πρώτη γνωριμία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, ξεκινώντας ταχύρυθμα μαθήματα εκπαίδευσης ενόψει και των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την STOIXIMAN.GR Basket League και το Basketball Champions League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως δεν είχε στη διάθεσή του, τους διεθνείς Μαργαρίτη, Κατσίβελη, Κόνιαρη και Χαραλαμπόπουλο, οι οποίοι λόγω κακοκαιρίας καθυστέρησαν να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη και το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον Lucky Jones, ο οποίος είχε ταξιδέψει από το Σάββατο στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.  

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, τη διεύθυνση της οποίας ευχαριστεί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ευγενική παραχώρηση των εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τρίτη με δύο προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...