Συνάντηση Ουσίκοφ-Γιορντάνοφ

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Σύρου που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/2) στις 17:00 το απόγευμα στο PAOK Sports Arena με φόντο την 18η αγωνιστική της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
Συνάντηση Ουσίκοφ-Γιορντάνοφ

Η ερχόμενη αναμέτρηση των ομάδων θα σηματοδοτήσει και την συνάντηση δυο αθλητών που κατάγονται από την ίδια χώρα, τη Βουλγαρία, που αγωνίζονται στην ίδια θέση και που υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν, καταγράφοντας μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του βόλεϊ.

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τον Νικολάι Ουσίκοφ και τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ που θα τεθούν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι και θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών με τις εξαιρετικές τους ικανότητες.

Οι δυο διαγώνιοι από τη γειτονική χώρα προσέφεραν μαζί τις υπηρεσίες τους στην Λέφσκι Σόφιας για μια τριετία (2004-2007), κατακτώντας δυο πρωταθλήματα και δυο Κύπελλα Βουλγαρίας με τον Ουσίκοφ να βάζει ακόμα ένα στη συλλογή του το 2009, όμως ο Γιορντάνοφ είχε αποχωρήσει δυο χρόνια νωρίτερα.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο άσος της ομάδας από τις Κυκλάδες μετακόμισε εκεί από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, ενώ o Ουσίκοφ έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με σκοπό να καλύψει το κενό που είχε αφήσει ο Ερνάρντο Γκόμεζ.

Διαβάστε ακόμη...