"Η καρδιά μου είναι ασπρόμαυρη, θα έρθω να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα!"

Από paok24.com: Ο Μίρκο Τάκολα μίλησε από την Ιταλία στον Libero107.4 ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας και πάλι ότι έχει μεγάλη... τρέλα!
Πηγή: paok24.com
"Η καρδιά μου είναι ασπρόμαυρη, θα έρθω να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα!"

Δηλώνοντας οπαδός του ΠΑΟΚ, ζήτησε τον πρωτάθλημα για να έρθει να το πανηγυρίσει στην Τούμπα, ενώ τόνισε πως περιμένει να δει τον "Δικέφαλο" στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ: "Ελπίζω ότι θα δω σύντομα τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Θυμάμαι το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες στην Φλωρεντία. Είχα δει εκείνο το ματς μαζί με τον κόσμο στο γήπεδο. Εγώ είμαι Ιταλός, αλλά υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα τεράστιο συναίσθημα, γιατί είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Τους το λέω εδώ και δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει. Ίσως είμαι ο πρώτος Ιταλός που είναι οπαδός μίας ελληνικής ομάδας. Έπαιξα μόλις έναν χρόνο στην ομάδα, αλλά η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και το κόσμο του είναι πολύ μεγάλη, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το εξηγήσω. Οι οπαδοί της Νάπολι είναι φανατικοί, αλλά όχι τόσο όσο αυτοί του ΠΑΟΚ. Λυπάμαι που το λέω για τη Νάπολι... Η καρδιά μου είναι "ασπρόμαυρη", αλλά όχι όπως το "ασπρόμαυρο" της Γιουβέντους...".

Για το όνομα του στο instagram, που πλέον περιλαμβάνει και τη λέξη ΠΑΟΚ: "Τα λόγια μου είναι 100% πραγματικά. Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και μου είναι και μένα δύσκολο να το εξηγήσω. Ο ένας χρόνος δεν είναι πολύς, αλλά έπαιξα με την καρδιά μου και δέθηκα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ".

Για τη φετινή σεζόν και την εικόνα που έχει από την ομάδα: "Τώρα η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι φέτος μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους παίκτες. Σας παρακαλώ να κερδίσετε τον Ολυμπιακό και το φετινό πρωτάθλημα. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Ήρθε η ώρα να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα!".

Για τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: "Έχω παίξει σε ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ. Έχει παίξει σε αγώνες της Κατάνια με την Παλέρμο. Είναι αγώνες, δύσκολοι. Το πιο σημαντικό από όλα είναι το πάθος. Αυτό πρέπει να έχουν οι παίκτες".

Για το δικό του γκολ που είχε ακυρωθεί: "Κάτι θυμάμαι, αλλά δεν μπορώ να το θυμάμαι ακριβώς πως είχε γίνει...".

Για το αν θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 6 Μαΐου στο φινάλε του πρωταθλήματος: "Ναι! Αυτό είναι σίγουρο! Αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα είμαι κι εγώ στην Θεσσαλονίκη. Θα γραφτεί ιστορία αν τα καταφέρει και φυσικά θα είμαι εκεί".

Διαβάστε ακόμη...