«Τσέκαρε Χατσερίδη ο ΠΑΟΚ»

Τον Ευγένιο Χατσερίδη, παρακολούθησε άνθρωπος του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ουκρανική ιστοσελίδα «footboom».
Πηγή: inpaok.com
«Τσέκαρε Χατσερίδη ο ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Ουκρανοί, ο εκπρόσωπος των «ασπρόμαυρων», δεν ικανοποιήθηκε από την απόδοση του Χατσερίδη, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου, θα συνεχίσουν να σκανάρουν την περίπτωση του 30χρονου αμυντικού και σε άλλα ματς της Ντιναμό...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το κείμενο του «footboom»:

«Όπως έμαθε το «footboom» από τις πηγές του στην Ελλάδα, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντιναμό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «32» του Europa Leaguef, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Χατσερίδη.

Τον Γενάρη, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον Ουκρανό αμυντικό, αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Τώρα ο ελληνικός σύλλογος θέλει να υπογράψει τον Χατσερίδη για το καλοκαίρι, που τελειώνει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό. Έτσι ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Χατσερίδη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, που είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι ενδιαφέρον το ότι στο ματς με την ΑΕΚ, ο Χατσερίδης δεν εντυπωσίασε τον απεσταλμένο του ΠΑΟΚ, ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν βγάζουν συμπεράσματα από ένα ματς και θα συνεχίσουν να σκανάρουν τον Χατσερίδι και σε άλλους αγώνες της Ντιναμό. Δεδομένου πως ο Χατσερίδη ζήτησε υψηλό συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ, στον ελληνικό σύλλογο θέλουν να σχηματίσουν ολοκληρωμένη άποψη, για το αν το επίπεδο του Ουκρανού αμυντικού, είναι αντίστοιχο των χρημάτων που ζητάει».

Διαβάστε ακόμη...