«Ο ΠΑΟΚ μπορεί το νταμπλ»

Από arenafm.gr: Ο Τάκης Παντέλης, βετεράνος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και στέλεχος της ομάδας που πήρε το πρωτάθλημα του 1985, μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας και το κατά πόσο μπορεί ο Δικέφαλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί το νταμπλ»

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον δρόμο του μετά την αλλαγή του προπονητή, ο οποίος ήθελε κάποιο χρόνο για να δει την ομάδα. Κακά τα ψέματα οι ομάδες χτίζονται στην προετοιμασία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι ο ΠΑΟΚ βρίσκει τον καλό του εαυτό. Μεγάλη η συμβολή του προπονητή. Πιστεύω ότι θ' ανέβω να πανηγυρίσω το τρίτο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ».

Για την τωρινή του ενασχόληση: «Ασχολούμαι με αυτό που λατρεύω πάρα πολύ. Τους τερματοφύλακες. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι η μάνα μου και ο πατέρας μου».

Για το ότι ήταν βασικός τερματοφύλακας τη σεζόν που ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα του 1985: «Αυτές τις μνήμες και τις στιγμές δεν μπορώ να τις ξεχάσω. Είναι οι καλύτερες μνήμες της ζωής μου. Παρόλο που είμαι Αθηναίος, ο ΠΑΟΚ είναι η πιο αδικημένη ομάδα».

Για το αν o ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ, παίρνοντας και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είπε: «Με λίγη τύχη μπορεί να καταφέρει αυτό που δεν καταφέραμε εμείς τότε. Να κάνει το νταμπλ. Θα πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Όταν φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου το 1985, κάποιοι δεν θέλανε να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν ξέρω ποιοι ήταν αυτοί. Τέσσερεις βασικοί παίκτες δεν παίξαμε στον τελικό γιατί κάποιοι δεν θέλανε!».

Για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του σημερινού ΠΑΟΚ: «Η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα. Όταν η άμυνα έχει καλή λειτουργία η επίθεση ένα γκολ θα βάλει. Φέτος ειδικά μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, η άμυνα έχει δεθεί πολύ καλύτερα. Επίσης είναι και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ο Πασχαλάκης».

Για την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη: «Υπάρχει ένας πρόεδρος που τους τα δίνει όλα. Δεν τους λείπει τίποτα».

Για το αν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Αν με καλέσουν θα έρθω. Δεν πρέπει να ξεχνιούνται οι παλιοί παίκτες. Όλη εκείνη η καλή φουρνιά πρέπει να κληθεί».

Διαβάστε ακόμη...