«Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Χανίων Νίκος Κοροβέσης, ο oποίος μίλησε για την φετινή Super League, τον Πλατανιά και την μάχη της παραμονής, αλλά και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena 89,4:

Για τον Πλατανιά που παλεύει για την παραμονή

Ήμασταν άτυχοι δεν αξίζουμε αυτήν την θέση έχουμε έμπειρους παίκτες έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι τελικός το παιχνίδι με τον Απόλλωνα την Δευτέρα, Πιστεύουμε πολύ στην σωτηρία. Μια νίκη είναι. Είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι. Έχουμε πιθανότητες αν το κερδίσουμε."

Για το πρωτάθλημα και τον ανταγωνισμό που έχει:

"Πολύ καλό αυτό, μακάρι και ο Παναθηναϊκός να βρισκόταν ψηλά και να πάλευε και αυτός. Θεωρώ πως θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Οι ομάδες επένδυσαν και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έριξαν λεφτά ήρθαν ποιοτικοί παίκτες. Ίσως και ο Ολυμπιακός να μην είναι τόσο καλός όσο τα τελευταία χρόνια.

Για τους παράγοντες που θα κρίνουν το πρωτάθλημα:

"Στα ντέρμπι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, σίγουρα. Και αυτό θα γίνει γιατί δεν πιστεύω πως θα χάσουν αλλού βαθμούς οι διεκδικήτριες ομάδες."

Για το προβάδισμα που έχει ο ΠΑΟΚ με τα εντός έδρας ντέρμπι:

Έχει το πλεονέκτημα επειδή έχει τα ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, προφανώς Θα το πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, το πιστεύω. Προέχουν τα ντέρμπι όμως, δεν χρειάζεται να προτρέχει.

Για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ:

"Από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Χρειάζεται πολλή προσοχή . Τα Γιάννινα είναι επικίνδυνη ομάδα. Έχει αντιμετωπίσει προβλήματα εκεί ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Στο γκολ θα κριθεί το παιχνίδι. Ο ΠΑΣ παίζει πολύ με αντεπιθέσεις, ο ΠΑΟΚ, πρέπει να προσέξει τις δικές του αντεπιθέσεις για να μην εκτεθεί. Υπάρχουν ικανοί παίκτες για όλα στον ΠΑΣ."

Για το κλειδί του ΠΑΟΚ φέτος:
" Η άμυνα ξεκάθαρα. Είναι πολύ καλή, έχουν δώσει μεγάλη βάση εκεί, ειδικά ο κόουτς, Όταν δεν δέχεσαι γκολ, κάτι κάνεις σωστά.

Για τους προσωπικούς του στόχους:
" Στοχεύω ψηλά. Υπάρχουν εμπόδια αλλά είναι για να τα ξεπερνάμε. Θα τα καταφέρω και θα επανέλθω σε υψηλά επίπεδα, θα βελτιώσω τα προβλήματα που έχω."

Για τον Πασχαλάκη;
" Ήμασταν καλοί φίλοι, ακόμη μιλάμε συνέχεια. Καθιερώθηκε στα 28 του. Ποτέ δεν είναι αργά, μακάρι να το κάνω και εγώ αυτό. Του δίνω συγχαρητήρια για αυτό, μακάρι να το κάνω και εγώ αυτό. Είναι σίγουρος για τον εαυτό του είναι προσγειωμένος και για αυτό πετυχαίνει."

Για το αν σκέφτεται να γυρίσει στον ΠΑΟΚ:

" Εννοείται, σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα θα ήθελα να παίξω, θα δούμε όμως."

Διαβάστε ακόμη...