Μουλέν «σερβίρει», Πρίγιοβιτς σκοράρει (vid)

Από sdna.gr: O Τιμπό Μουλέν θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Δικεφάλου, με τον Γάλλο να προσγειώνεται στην Αθήνα για το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Μουλέν «σερβίρει», Πρίγιοβιτς σκοράρει (vid)

Mε την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, ο Μουλέν θα βρει ένα παλιό γνώριμο από την Λέγκια Βαρσοβίας και συγκεκριμένα τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στην ομάδα της Πολωνίας.

 

Οι δυο τους -μάλιστα- έχουν βγάλει πολλές συνεργασίες στο γήπεδο δεδομένου πως ο Μουλέν αγωνιζόταν στη Λέγκια ως οχτάρι, οργανώνοντας τις συνθήκες για την επίθεση της ομάδας του. Πολλές από τις στημένες φάσεις ξεκινούσαν από τα πόδια του, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, με τον Μουλέν να βγάζει συστημένη μπαλιά για τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε παρακάτω στο 1.35 του video:



Αναφορικά με τον Μουλέν, ο Πολωνός δημοσιογράφος, Πιοτρ Καμενίτσκι, φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4», περιγράφοντας το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά:

Τι ξέρει για τη μεταγραφή: O παίκτης αποχαιρέτησε την ομάδα του και σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκεται στην Αθήνα για να προχωρήσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Για το αγωνιστικό στιλ του Μουλέν: Είναι ένας χαφ box-to-box, με πολύ καλή πάσα, έχει καλή αίσθηση του γηπέδου, ίσως δεν είναι τόσο δυνατός στην άμυνα όσο στην επίθεση, αλλά μαζί με το δίδυμο του στη Λέγκια είναι η δυάδα καλύτερων χαφ στην Πολωνία.

Για την ακριβή του θέση: Στη Λέγκια παίζει ως οχτάρι, έχει μαζί του, δίπλα του έναν πιο αμυντικογενή παίκτη. Αλλά δεν έχει πρόβλημα και στην αντιμετώπιση του αντιπάλου.

Για τον ρόλο του μεσοεπιθετικά: Είναι πολύ καλό στο επιθετικό κομμάτι, μπορεί και να σκοράρει, παρότι δε σκοράρει πολύ, ίσως δεν έχει τόσες πολλές ασίστ, αλλά δίνει πάσες-κλειδιά για να δημιουργήσουν πολύ καλές συνθήκες στην επίθεση για την ομάδα του κι αυτό είναι πολύ καθοριστικό.

Για το πώς έφτασε ο Μουλέν να φεύγει από τη Λέγκια παρότι είναι σημαντικός της παίκτης: Ο Τίμπο ήθελε και πριν λίγους μήνες να αλλάξει κλαμπ, αλλά η Λέγκια δεν μπόρεσε να τον πουλήσει. Και τώρα αυτό συνέβη, ο παίκτης ήθελε να φύγει είχε και πρόταση από το MLS και προέκυψε το καλό συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ.

Για τον χαρακτήρα του Μουλέν: Είναι ένας ομαδικός παίκτης, δε μιλάει πολύ, δεν είναι ο παίκτης ηγέτης, αλλά έχει καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του. Πρόσφατα έλυσε το θέμα της επικοινωνίας μαθαίνοντας αγγλικά για να μπορεί να μιλάει με τους συμπαίκτες του και να συνεννοείται.

Για τη δεύτερη κίνηση αγοράς του ΠΑΟΚ από τη Λέγκια μετά τον Πρίγιοβιτς: Ο Τίμπο είχε πολύ καλή σχέση με τον Πρίγιοβιτς και στη Λέγκια και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί και στον ΠΑΟΚ, να συνεργαστούν και στον ΠΑΟΚ πολύ καλά.

Διαβάστε ακόμη...