Ανοιχτό για τους τρεις του ΠΑΟΚ παρά την ανατροπή με Κουρμπέλη

Από sdna.gr: Παρά την ανατροπή στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Κουρμπέλη, παραμένει στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας για τους Μυστακίδη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη ή κάποιου εξ αυτών.
Πηγή: sdna.gr
Ανοιχτό για τους τρεις του ΠΑΟΚ παρά την ανατροπή με Κουρμπέλη

 Η απρόσμενα αρνητική εξέλιξη και η ακύρωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη θα έβαζε θεωρητικά τέλος στο ενδεχόμενο παραχώρησης μέσω συνιδιοκτησίας (50-50%) των Μυστακίδη, Κάτσε και Κωνσταντινίδη.

Πλην όμως οι δύο σύλλογοι διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας και εξακολουθεί να υπάρχει στο τραπέζι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ανεξαρτήτως του θέματος Κουρμπέλη.

Κι αυτό διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελε τους συγκεκριμένους παίκτες στο τριφύλλι, όλους ή έστω κάποιους εξ αυτών, ενώ την ίδια στιγμή ο χρόνος αδειάζει και ο ΠΑΟΚ προτιμά να τους παραχωρήσει από το να τους έχει αδρανείς στο ρόστερ του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης και Κάτσε ήταν έτοιμοι από πάσα άποψη για να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό και ειδικά ο Κάτσε βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμαζόταν να μεταβεί στα γραφεία του τριφυλλιού για να υπογράψει, πλην όμως η άρνηση του Κουρμπέλη ακύρωσε αυτονόητα την άφιξή του στην πράσινη ΠΑΕ.

Οπως και να έχει το θέμα παραμένει ανοιχτό από αμφότερες τις ομάδες, τη στιγμή που και οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ εμφανίζονται θετικοί για να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...