«Ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα»

Από arenafm.gr: Ο Εντουάρντο Μπρίντο μίλησε στον Arena FΜ εν όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης για το κύπελλο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες να πάρει πρωτάθλημα»

Παρακάτω οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Ατρομήτου:

Για το παιχνίδι του 2012 που απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ:

«Η Τούμπα ήταν γεμάτη λες και ήταν το πάρτι του ΠΑΟΚ για τον τελικό. Στο γκολ του Φυντανίδη στο 90' ήταν η στιγμή που πιστέψαμε όλοι πως μπορούμε να πάμε στον τελικό».

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Νομίζω πως θα είναι όπως τότε. Βλέπω δύο ομάδες που συνεχίζουν τη καλή πορεία που έχουν από την αρχή και πιστεύω θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Τότε έδινα 70-30 στον ΠΑΟΚ τώρα δίνω 50-50 για την πρόκριση. Σίγουρα έχει το πλεονέκτημα της έδρας του αλλά κατά τη γνώμη μου θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή ανάμεσα στις 2-3 ομάδες της κορυφής. Και πέρσι βλέπαμε τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί το πρωτάθλημα και σίγουρα έχει πολλές πιθανότητες αλλά κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα το πάρει στο τέλος».

Για την κακή πορεία στη Καλαμαριά:

«Έχουμε κάνει πολλά λάθη. Δίνουμε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να μας κερδίσουν και εκεί που μπορούμε εμείς δεν κερδίζουμε. Δε ξεκινήσαμε όπως θέλαμε αλλά αν διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε θα φτάσουμε εκεί που μπορούμε».

Διαβάστε ακόμη...