Κεσέρου: "Ο ΠΑΟΚ είναι ενδιαφέρουσα επιλογή"

Από sport24.gr: Ο Κλαούντιου Κεσέρου έδειξε ζεστός για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ με δηλώσεις του χθες από την Τουρκία.
Πηγή: sport24.gr
Κεσέρου: "Ο ΠΑΟΚ είναι ενδιαφέρουσα επιλογή"

Το όνομα του Κλαούντιου Κεσέρου έχει επανέλθει τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ (είχε γραφτεί και πέρυσι τον Νοέμβριο), καθώς είναι ένας επιθετικός που σταθερά παρακολουθείται τε τελευταία χρόνια από τους σκάουτς του Δικεφάλου.

Η προοπτική να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του, Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δικέφαλο, απασχολεί έντονα και τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης και χθες (17/1) δόθηκε η ευκαιρία σε Ρουμάνους δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν για το θέμα.

Κι αυτό γιατί η Λουντογκόρετς έδωσε φιλικό προετοιμασίας στην Τουρκία με την ρουμανική Μποτοσάνι, το οποίο κέρδισε 2-0 και ο Κεσέρου πέτυχε και γκολ.

"Διαβάζω καθημερινά για τις προσφορές που υπάρχουν για μένα. Κάποιος φίλος μου επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε: "Δώσε προσοχή, υπάρχει πρόταση για σένα". Αυτό το ενδιαφέρον δείχνει ότι κάνω σωστά την δουλειά μου", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, μία σίγουρη επιλογή. Τώρα έχω πρόταση από την Λουντογκόρετς για να επεκτείνουμε την συνεργασία μας, υπάρχουν πιθανότητες. Έχω έξι μήνες ακόμη συμβόλαιο, υπάρχει χρόνος".

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αμερικανός δημοσιογράφος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι για τον Κεσέρου δείχνουν ενδιαφέρον οι Κολοράντο Ράπιντς που αγωνίζονται στο MLS.

Διαβάστε ακόμη...