Training Report - Βαθμολογία

Από acpaok.gr: Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Αθηναϊκού με 82-74, για την 11η αγωνιστική η οποία αποτέλεσε και το φινάλε το Α' γύρου, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφει πλέον την προσοχή του στον εντός αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας, στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: acpaok.gr
Training Report - Βαθμολογία

H προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Μασλαρινού ξεκίνησε με όλες τις παίκτριες να είναι στην διάθεση του προπονητικού τιμ εκτός της Kierra Mallard η οποία υπέστη θλάση Α' βαθμού στην γάμπα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο με αποτέλεσμα να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής στην Κυριακάτικη αναμέτρηση και να αποχωρεί απο αυτήν με πόνο στο πόδι της. Η κατάσταση της Αμερικανίδας θα εξεταστεί απο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Α1 Μπάσκετ Γυναικών μετά απο 11 αγωνιστικές:

1.Oλυμπιακός ΣΦΠ222.ΑΟ Φάρος Κερατσινίου213Πανιώνιος ΓΣΣ204.Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα175.ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας176.ΑΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου177.ΑΣ Νίκη Λευκάδας168.ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ169.ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας1510.Παναθλητικός ΑΕ Συκεών1411.ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου1212.Παναθηναϊκός ΑΟ11

Διαβάστε ακόμη...