"Μήλον της έριδος"

Από novasports.gr: Ο Κυριάκος Κιβρακίδης ενδιαφέρει τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Πηγή: novasports.gr
"Μήλον της έριδος"

Πριν από μερικές μέρες είχατε ενημερωθεί από το novasports.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κυριάκο Κιβρακίδη. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των ανθρώπων του Ατρόμητου για τον Έλληνα δεξιό μπακ, ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Στο Μαζαράκη θεωρούν πως αναμένεται σύντομα επίσημη πρόταση για τον Κιβρακίδη, ωστόσο εκτός από τον ΠΑΟΚ πλέον γερά στην υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει και ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ελληνοποιήσουν το ρόστερ τους και φυσικά ενδιαφέρονται για αξιόλογους παίκτες από την εγχώρια αγορά, ένας εκ των οποίων είναι και ο Κιβρακίδης που φέτος εντυπωσιάζει.

Οι άνθρωποι του Περιστεριώτικου συλλόγου κινούνται ήδη για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ με τον Εμάνουελ Σάκιτς να είναι προ των πυλών καθώς μένουν κάποιες λεπτομέρειες για να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές. Η κίνηση αυτή είναι ένα ακόμα δείγμα πως οι άνθρωποι του συλλόγου κινούνται με μεθοδικό τρόπο για να έχουν έτοιμη την εναλλακτική σε περίπτωση που άμεσα επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον είτε του ΠΑΟΚ, είτε του Ολυμπικού.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως πιο έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του αρχηγού του Ατρόμητου μέχρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει δείξει ο ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...