Για πάντα στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Από το 2012 που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει εξελιχθεί σε αρχηγό της ομάδας, βρέθηκε μέχρι και την Εθνική και η θέληση όλων, είναι να κλείσει την καριέρα του στο Παλατάκι.
Πηγή: paok24.com
Για πάντα στον ΠΑΟΚ!

Στις 5 Δεκεμβρίου, έκλεισε τα 35, ωστόσο η σεζόν που διανύει ως τώρα, είναι πολύ γεμάτη και μάλιστα, τον βρήκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα. Και φέτος, αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη σταθερά στη ρακέτα του ΠΑΟΚ, σε επίθεση και άμυνα και άπαντες μέσα στην ομάδα, δεν κρύβουν την εκτίμηση τους για όσα προσφέρει.

Το τρέχον συμβόλαιο του Μαργαρίτη με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι στην πέμπτη του σεζόν στα ασπρόμαυρα και η διάθεση τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου του αρχηγού, είναι αυτές οι πέντε σεζόν, να... αυξηθούν!

Πριν λίγες μέρες, στο βίντεο των ευχών για τα γενέθλια του που ανέβασε η ΚΑΕ, τα... υποβόσκοντα μηνύματα ήταν αρκετά. “Να απολαύσει τα επόμενα πέντε χρόνια ποιοτικής καριέρας που έχει στο μπάσκετ” είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ο προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου. “Θα του ευχηθώ να παίξει για αρκετά χρόνια ακόμα στην ομάδα μας, γιατί σίγουρα μπορεί και το αξίζει” είχε δηλώσει ο Τέλης Ζουρνατσίδης.

Η διάθεση του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη, όπως και η διάθεση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, εκτιμά όλα όσα έχει κάνει για αυτόν και αισθάνεται καλά σε αυτήν.

Επίσης, στον ΠΑΟΚ τονίζουν εδώ και καιρό ότι θέλουν να δημιουργήσουν ελληνικό κορμό, με τον Μαργαρίτη να αποτελεί σημαντικό κομμάτι αυτού, αλλά και ο μοναδικός του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι δεδομένου ότι, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Ζάρας, Τσόχλας, Καρράς και Καραμανώλης έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Το θέμα της ηλικίας δε δείχνει να απασχολεί όσο είναι υγιής και όσο γίνεται όλο και καλύτερος, αφού, σεζόν με τη σεζόν, γίνεται ακόμα πιο ώριμος. Η εκτίμηση είναι δεδομένη και από την πλευρά του προπονητή και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να γίνει πιο ουσιαστική κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού.

Διαβάστε ακόμη...