«Ο Β’ γύρος θα έχει παγίδες»

Από inpaok.com: Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά με 1-0 μέσα στην Κρήτη, μίλησε στην «Arena Press» ο Μάκης Κατσαβάκης.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Β’ γύρος θα έχει παγίδες»

Ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι ο Δικέφαλος μπορεί να μείνει στο κόλπο για τον τίτλο μέχρι το τέλος, καθώς μαθαίνει να κερδίζει πλέον και στις μέτριες μέρες του.

Αναλυτικά τόνισε τα εξής:

«Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να πάρει γρήγορα το προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Πλατανιά. Αυτό όσο περνούσε η ώρα βάραινε στην ψυχολογία των παικτών.

Το καλό διάστημα του ΠΑΟΚ ήταν από το 40’ έως το 45’ αλλά εκεί ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έκανε 3-4 σπουδαίες επεμβάσεις.

Ο Δικέφαλος όμως μπήκε με την ορμή που έκλεισε το πρώτο μέρος στην επανάληψη και το γκολ που έβαλε τον ηρέμισε. Ο Πλατανιάς έπαιξε για την ιστορία του αλλά δεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, παρότι ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά μέτριος. Πήρε όμως αυτό που ήθελε. Με το φτωχό 1-0 πήρε 3 βαθμούς χρυσάφι.

Μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να μάθει να κερδίζει ακόμη και στη μέτρια μέρα της. Και ο ΠΑΟΚ αυτό έκανε. Είναι σε καλό δρόμο. Διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, έχει βάθος και πολλές λύσεις και μέσα από τις νίκες χτίζει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Σαφώς και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος θα έχει πολλές παγίδες και χρειάζεται σωστή διαχείριση. Πρέπει να θωρακιστεί ο ΠΑΟΚ με υπομονή και ηρεμία για τα ματς που δε θα του πηγαίνουν όπως θέλει, για να μπορέσει να φτάσει στο τέλος στο μεγάλο του στόχο».

Διαβάστε ακόμη...