“Φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr: Ο Μιχάλης Κατσαβάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στον Άρη, τον Ηρακλή, τον ΠΑΟΚ όπως και τον Δημήτρη Πέλκα.
Πηγή: thessports.gr
“Φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ”

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής:

Για την εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού: O Παναθηναϊκός περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του και ήταν αδύνατο να ακολουθήσει τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε μία πολύ εύκολη νίκη και πήρε μια σημαντική ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα, γιατί τον τελευταίο καιρό υπήρξε μια προβληματική κατάσταση. Αυτό το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία στον ΠΑΟΚ.

Για το ποια είναι η άποψη του για τον Πέλκα: Ο Πέλκας είχε εμπειρία ακόμα και πριν να πάει στην Πορτογαλία. Είναι ένα πραγματικό ταλέντο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πρέπει να εμπιστευτούν τον Πέλκα, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ υπάρχει «χρυσάφι». Το μέλλον ανήκει στον Πέλκα και είναι θετικό ότι δουλεύει πολύ. Αυτό φάνηκε και από το πώς γύρισε από την Πορτογαλία.

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει φέτος το πρωτάθλημα: Είχα μιλήσει με έναν άνθρωπο που είναι στον ΠΑΟΚ πριν από 3 μήνες και του είχα πει ότι φέτος θα είναι η χρονιά τους. Παρόλο που πέρασε μία κρίση, ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ που είχε τα τελευταία 5 χρόνια. Ο προπονητής χρειάζεται ακόμα χρόνο ώστε να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τους παίκτες του και να φανεί η δουλεία του. Η ΑΕΚ έχει προβλήματα με τραυματισμούς και Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος πιστεύω ότι είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...