Στην κορυφή με νίκη στην άδεια Τούμπα (2002)

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Ιωνικό, σε παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της περιόδου 2002-2003...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Στην κορυφή με νίκη στην άδεια Τούμπα (2002)

Παρά την τιμωρία, 1.000 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο και παρακολούθησαν το ματς μέσω γιγαντοοθόνης η οποία στήθηκε με τη φροντίδα του Club ΠΑΟΚ Μακεδόνες! Παρά το τσουχτερό κρύο ο κόσμος στήριζε την ομάδα ενώ μετά το τέλος ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες για τον Μπατατούδη και παράλληλα αποθεώθηκαν οι παίκτες μας!

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-0, έφτασε τους 21 βαθμούς και βρέθηκε μόνος στην κορυφή του πρωταθλήματος!  Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, από το πρώτο σφύριγμα του Φινοκαλιώτη, έδειξαν αποφασισμένοι να φτάσουν στη νίκη και μόλις στο 5ο λεπτό, ο Γεωργιάδης βρήκε τον Οκκά που δε δυσκολεύτηκε με κοντινό σουτ να κάνει το 1-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 45λεπτο.

Επιθετικά μπήκε ο Δικέφαλος και στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό, μετά από σέντρα του Kukielka, ο Φρούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 90' με τον Γιασεμάκη, σε ένα ματς στο οποίο ο Ιωνικός επιθετικά δεν υπήρχε!

Στο παιχνίδι πήρε χρόνο συμμετοχής ο Γιώτης Εγκωμίτης αντικαθιστώντας στο 70' τον Νάστο, επιστρέφοντας μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, ενώ η ομάδα είχε το μυαλό της  στο παιχνίδι ρεβάνς στην Πράγα με τη Σλάβια (12/12/2002), έχοντας κερδόσει στην Τούμπα με το φτωχό 1-0...

Οκκάς, Γεωργιάδης, Κουτσόπουλος οι κορυφαίοι του Δικεφάλου...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Χασιώτης, Kukielka, Νάστος (70' Εγκωμίτης), Καφές, Μάρκος (74' Kozminski), Κούτσης, Οκκάς, Γεωργιάδης  

Ιωνικός:  Κοψαχείλης, Ξανθόπουλος, Νταρακλίτσας, Afash, Fereira, Ucar, Shaid (66' Flauto), Kone (53' Βιλανάκης), Ettori, Μαρκομιχάλης (68' Gutman)

Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της αγωνιστικής ...

Δηλώσεις:

Άγγελος Αναστασιάδης: "Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά μόνο από τη μεριά μας, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο! Το γρήγορο γκολ ήταν σημαντικό για εμάς. Δώσαμε το πρώτο από τα πέντε σημαντικά παιχνίδια και θέλαμε να είναι νικηφόρο, με στόχο πάντα το πρωτάθλημα, αλλά και να έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία για την Πράγα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σοβαρότητα και πειθαρχία" 

Γιώτης Εγκωμίτης: "Συνεχίσαμε με νίκη τον Γολγοθά. Το πρώτο γκολ μάς βοήθησε πολύ σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...