Η υπόθεση Σαμπράνο και ο Μιχάι

Από sport24.gr: Τι γίνεται με τον Κάρλος Σαμπράνο στον ΠΑΟΚ και το ενδιαφέρον για τον Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού.
Πηγή: sport24.gr
Η υπόθεση Σαμπράνο και ο Μιχάι

Ο Κάρλος Σαμπράνο, μετά τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη, έμεινε εκτός αποστολής ΠΑΟΚ και για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Λουτσέσκου φανέρωσε τον προβληματισμό που υπάρχει για τον Περουβιανό στόπερ (δημιουργήθηκε μετά το λάθος του στο γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και την αποβολή του στο ΟΑΚΑ) και το μέλλον της σχέσης του με τον "Δικέφαλο", ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση διακοπής του δανεισμού του και επιστροφής του στην Ρούμπιν Καζάν.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης, που χειρίστηκε αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις, ότι πρέπει να μπει εκ νέου σε συζητήσεις με τους Ρώσους για να διαπιστώσει πρόσφορο έδαφος για μία τέτοια εξέλιξη, καθώς η συμφωνία που έχει γίνει είναι αρκετά περίπλοκη.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, από τον Λούμπος Μίχελ μέχρι άλλα στελέχη της ομάδας λένε εδώ και λίγες μέρες, από την ώρα που προέκυψε το θέμα «ο Σαμρπάνο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και είναι παίκτης του ρόστερ».

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΜΙΧΑΪ

Ωστόσο, κανείς στην Τούμπα δεν περιμένει την οριστική εξέλιξη στο θέμα Σαμπράνο. Υπάρχει ήδη έρευνα για έμπειρο στόπερ που μπορεί να αποκτηθεί άμεσα αν χρειαστεί, αλλά και για νεαρό αν αποφασίσει να πάρει τώρα ή το καλοκαίρι τέτοιο παίκτη ο ΠΑΟΚ και με δεδομένη την διάθεση να δοθεί δανεικός ο Πούγγουρας.

Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Ενέα Μιχάι, του 19χρονου κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού. Ο Αλβανός (γεννημένος στη Ρόδο), ύψους 1.86μ., στόπερ έχει 11 συμμετοχές φέτος με τον Παναιτωλικό, με πολύ καλή απόδοση. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αγρινίου έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να μάθει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...