Μια κίνηση, χιλιάδες συναισθήματα

Από paok24: Το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program συμμετείχε στην εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Πηγή: paok24.com
Μια κίνηση, χιλιάδες συναισθήματα


Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η οικογένεια του ΠΑΟΚ:

Αγαπητά Μέλη του Π.Α.Ο.Κ. Junior Basketball Program,

Μέσα από την επίσημη σελίδα μας και με αφορμή την συμμετοχή μας σήμερα 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία θα ήθελα να εκφράσω μέσα από τις λέξεις του παρακάτω κειμένου την πλημμύρα συναισθημάτων που νιώσαμε όλοι όσοι ήμασταν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Οι εικόνες που μας πρόσφεραν αυτά τα παιδιά δείχνοντας την απίστευτη θέληση τους για την ζωή και τις χαρές της που απολαμβάνουμε όλοι εμείς απλόχερα είναι μια υπενθύμιση στον καθένα από εμάς ότι στην ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η συμμετοχή μας στην σημερινή εκδήλωση γέμισε τις ψυχές όλων μας με δύναμη και θέληση στο να προσπαθούμε κάθε μέρα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι κάνουμε και ιδιαίτερα όταν έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω που θα κάνει την διαφορά.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Τεχνικό Διευθυντή της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και υπεύθυνο του Π.Α.Ο.Κ. Junior Basketball Program κ. Νίκο Σταυρόπουλο για την θετική του εισήγηση και παρότρυνση του στο να συμμετάσχουμε σε μία τέτοια εκδήλωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές των δύο τμημάτων Θόδωρο Αλεξανδρίδη και Σταύρο Σαμακοβλή που με μεγάλη προθυμία θυσίασαν μία προπονητική μέρα για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Επίσης το Μίλτο Χατζηγεωργίου, τον Παναγιώτη Βασιλειάδη και την Ελισάβετ Σαμαρά για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος και σημαντικότερο είναι το ευχαριστώ στους αθλητές των δύο τμημάτων μας και περισσότερο στους γονείς τους με πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική τους διαπαιδαγώγηση.

Ναι, σήμερα κάναμε όλοι μαζί το κάτι παραπάνω...

Με τιμή,
Βαλαβανίδης Γιώργος
Υπεύθυνος Οργάνωσης Π.Α.Ο.Κ. Junior Basketball Program

Διαβάστε ακόμη...