«Να καταλάβει σε ποιο πάγκο είναι ο Λουτσέσκου» (audio)

Από metrosport.gr: Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ, την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και τον Λουτσέσκου
Πηγή: metrosport.gr
«Να καταλάβει σε ποιο πάγκο είναι ο Λουτσέσκου» (audio)

Την άποψη ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να καταλάβει στον πάγκο ποιας ομάδας βρίσκεται και οι παίκτες του Δικεφάλου σε ποια ομάδα αγωνίζονται εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στο Metropolis 95.5 .

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να τα κερδίζει είτε παίζει καλά είτε όχι.

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν είναι σίγουρος εάν ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τις ικανότητες και την προσωπικότητα να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Τέλος, επισήμανε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη για την ομάδα αλλά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές για να καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να κρίνουμε. Δεν είναι καλά αυτά πράγματα αυτή την περίοδο για την ομάδα. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια ζητήματα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι είναι ικανοποιημένος: «Πρέπει να καταλάβει ο Λουτσέσκου ότι είναι σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχει μεγάλη πίεση, ο κόσμος ζητά το Πρωτάθλημα αλλά όταν δεν μπορείς να πάρεις αυτό το παιχνίδι απέναντι σε έναν λειψό Πανιώνιο. Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβει σε ποιο πάγκο βρίσκεται. Θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις αλλά η ομάδα πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να υπάρχει πίεση και να καταλάβει ότι δεν είναι καλό αυτό το αποτέλεσμα».

Για το εάν μπορεί να βρεθεί λύση: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να παίξει πιο καλό, γρήγορο και θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που ζητά ο κόσμος ακόμη αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό ρέπει να πάρεις τους βαθμούς ακόμη και εάν δεν παίζεις καλά. Εάν δε τους πάρεις είναι αποτυχία και πρέπει να το καταλάβουν προπονητής και παίκτες αυτό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ακόμη τίποτα αλλά πρέπει να γίνει κάτι. Δεν ξέρω εάν έχει τις δυνατότητες και την προσωπικότητα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο πάγκος του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Όταν ήρθε πίστευα ότι θα δω διαφορετικά πράγματα αλλά δεν έχει αλλάξει πολλά. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει θεαματικός, ουσιώδης, δεν έχει γίνει κάτι μετά την έλευση του στον ΠΑΟΚ».

Ακούστε όσα είπε ο Αλέξης Αλεξίου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...