Ανανεώνει με Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Από inpaok.com: Την Τρίτη (7/11) σερβικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προσέγγιση του ΠΑΟΚ στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Ανανεώνει με Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, με την κατηγορηματική διάψευση για οποιαδήποτε επαφή με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα (δείτε εδώ).

Την Τετάρτη και ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, φρόντισε να βάλει... τέλος στα σενάρια με συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σερβίας.

«Ο αθλητικός διευθυντή και εγώ συναντηθήκαμε με τον Μιλόγεβιτς και του κάναμε ξεκάθαρο πόσο ευχαριστημένοι είμαστε από την δουλειά του και ότι δεν θα περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Συμφωνήσαμε ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Δεκέμβριο θα έχουμε τελειώσει την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αυτή είναι η επιθυμία, ελπίζω να είναι επιθυμία και του Μιλόγεβιτς που έχει προσφέρει πολλά στον Ερυθρό Αστέρα αυτούς τους 4-5 μήνες που είναι μαζί μας. Πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές έχουν υποχρέωση η μια στην άλλη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ζβένταν Τέρζιτς.

Διαβάστε ακόμη...