Ο Καρράς μαθαίνει από τον "Λάζο"

Από sport24.gr: Την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της θέσης του σέντερ από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο θα έχει στο εξής ο Θοδωρής Καρράς. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις με τον άλλοτε διεθνή σέντερ.
Πηγή: sport24.gr
Ο Καρράς μαθαίνει από τον "Λάζο"

Το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ επένδυσε στο ταλέντο του Θοδωρή Καρρά (20 ετών, ύψος 2.09 μέτρα), ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών. Ο Καρράς δουλεύει εντατικά όλους αυτούς τους μήνες, στο εξής, όμως, θα έχει την ευκαιρία να μάθει ακόμα περισσότερα από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ανέβασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instragram.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων πρόκειται για ένα ενισχυτικό σε αυτό που ήδη κάνει ο Θοδωρής Καρράς με το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

"Εκτός από τις καθημερινές ατομικές και ομαδικές προπονήσεις με το επιτελείο του ΠΑΟΚ, στο πρόγραμμα του Θοδωρή Καρρά μπαίνουν πλέον και ατομικές προπονήσεις με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο", αναφέρει η ΚΑΕ στη φωτό που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη...