Ψηφίστε τον 11888 MVP Οκτωβρίου

Από paokfc.gr: Δύο εντός έδρας νίκες, ένα χαμένο ντέρμπι και μία πρόκριση στην φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Θετικό πρόσημο για τον Δικέφαλο τον Οκτώβριο. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του μήνα.
Πηγή: paokfc.gr
Ψηφίστε τον 11888 MVP Οκτωβρίου

Ο πρώτος υποψήφιος έρχεται από την αμυντική γραμμή και δεν είναι άλλος από τον Κάρλος Ζαμπράνο . Ο Περουβιανός άσος φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας του και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, όντας ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που η ομάδα δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Σωστές τοποθετήσεις, έγκαιρες παρεμβάσεις και συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι με σωστές μεταβιβάσεις.

Δεύτερος μονομάχος ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος αποτελεί από την περσινή σεζόν μία από τις σταθερές του Δικεφάλου και στους πρώτους μήνες της σεζόν συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια του μήνα, ακούραστος και με περίσσιο πάθος, βοήθησε την ομάδα σε όλες τις γραμμές, και έδειξε ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας, όπως έκανε και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την τριάδα κλείνει ο Μαουρίσιο . Ο μέσος του Δικεφάλου όσο περνάει ο καιρός ανεβάζει στροφές και μαζί του αλλάζει η εικόνα και ολόκληρης της ομάδας. Μεγάλες μπαλιές ακριβείας, κάθετο ποδόσφαιρο, γρήγορη προώθηση του παιχνιδιού προς τα εμπρός και φαρμακερά σουτ. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα τέρματα με ισάριθμα σουτ έξω από την περιοχή και χάρισε την νίκη στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr πατώντας εδώ

Διαβάστε ακόμη...