Το μήνυμα του Πρωταθλητή μας για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου

Από vangelis vangun nanitzanian / facebook : «Η διάκριση σε μία κορυφαία διοργάνωση, όπως είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ήταν για εμένα όνειρο ζωής, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μέσα από κόπους, θυσίες και προσπάθειες χρόνων.
Πηγή: vangelis vangun nanitzanian / facebook
Το μήνυμα του Πρωταθλητή μας για την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου

Tο αργυρό μετάλλιο, η 2η θέση στην Ευρώπη και η απόδοσή μου απέναντι σε κορυφαίους και αξιοσέβαστους αντιπάλους μου δίνουν το δικαίωμα να θέτω ακόμα υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

Παρά τις αντιξοότητες, τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα και εμπόδια που παρουσιάζονται κατά καιρούς και οφείλονται κυρίως στην απαξίωση που βιώνει το άθλημά μας στη χώρα μας, εύχομαι η διάκρισή μου να είναι η σπίθα που θα ανάψει ξανά τη φλόγα της ελληνικής πυγμαχίας! Να δοθεί επιτέλους η δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές να προετοιμαστούν σωστά, να προπονηθούν απερίσπαστοι και να παλέψουν με υπερηφάνεια για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, στους οποίους θα ήθελα όσο τίποτα να είμαι παρόν! Μακάρι ο κόσμος να αγκαλιάσει την πυγμαχία και τότε θα καταλάβει και θα έρθει πιο κοντά στις αξίες και στα ιδανικά που αυτό το άθλημα πρεσβεύει!

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον προπονητή μου κ. Γιώργο Ελευθεριάδη που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου και του ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου, τον μάνατζέρ μου κ. Κώστα Κλητσινίκο για την αφοσίωση και την υποστήριξη που μου δείχνει σε όλους τους τομείς της ζωής μου και την οικογένειά μου που είναι ότι πολυτιμότερο έχω! Επίσης, ξεχωριστά ευχαριστώ το σύλλογό μου ΠΑΟΚ για τη στήριξη που μου δείχνει τόσο η ομάδα όσο και οι φίλαθλοί της, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τους χορηγούς μου FORCE1, PAOK24, Μέλι ΓΕΩΡΓΑΚΑ, TopFitness Γυμναστήρια και Jannis Tomtsis Photography!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, τη διατροφολόγο μου κα. Μαρία Δάλλα, τον φυσιοθεραπευτή μου κ. Ηλία Κουρουζίδη και τον γιατρό μου κ. Νικηφόρο Διονύσιο, οι οποίοι φροντίζουν ώστε πάντα να είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Τέλος ευχαριστώ όλους τους φίλους και συναθλητές μου, που χωρίς την καθημερινή τους βοήθεια δεν θα είχα φτάσει ποτέ σε αυτό το επίπεδο, αλλά και όλους εσάς! Το χαμόγελό σας μου δίνει δύναμη να συνεχίζω την προσπάθεια!

Πάντα υπάρχει τρόπος να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, αν είσαι αποφασισμένος!»

Βαγγέλης «VanGun» Νανιτζανιάν – Αργυρός Πρωταθλητής Ευρώπης

Διαβάστε ακόμη...