«Μου αρέσει ο φετινός ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero με κολακευτικά λόγια για τον φετινό ΠΑΟΚ, το ρόστερ του και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός που ο Δικέφαλος, έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Έλληνες παίκτες.
Πηγή: inpaok.com
«Μου αρέσει ο φετινός ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Ορλαντίνα με την οποία έπαιξε ο ΠΑΟΚ, είπε:

«Πέρυσι είχε πολύ καλή χρονιά. Είναι ένα χωρίο 13.000 κατοίκων και έχει ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 της Ιταλίας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό».

Για το πως του φάνηκε ο ΠΑΟΚ:

«Εμένα μου άρεσε ο ΠΑΟΚ. Θέλει χρόνο να δέσει, το να αλλάξεις προπονητή μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κάτι εύκολο. Παρόλα αυτά έχει κάνει καλές μεταγραφές, έχει ποιότητα ως ρόστερ».

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για μία ομάδα όταν αλλάζει προπονητή:

«Οι αλλαγές προπονητή δεν είναι κάτι εύκολο. Ο κάθε προπονητής ζητάει άλλα πράγματα και έχει διαφορετική φιλοσοφία. Χρειάζεται υπομονή, η ομάδα θα πάει καλά και να είστε σίγουροι πως θα πετύχει μεγάλες νίκες».

Για τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ δεν είχε τους βασικούς του point guard:

«Είναι πολύ δύσκολο να σου λείπει ο παίκτης που ο προπονητής πάνω του «έχτισε» την ομάδα. Ηταν μεγάλη ατυχία. Πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα έχασε την αυτοπεποίθησή της».

Είπε ακόμα:

«Ο ΠΑΟΚ έχει γεμάτη ομάδα, όλοι οι παίκτες δίνουν πολύτιμες λύσεις, χρειάζεται υπομονή και μην ξεχνάτε πως το γκρουπ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έχει δύσκολα ταξίδια».

Για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν Ελληνες παίκτες στο ρόστερ: «Είναι πολύ σημαντικό, παρά την κρίση που υπάρχει στο ελληνικό μπάσκετ ο ΠΑΟΚ έχει Ελληνες παίκτες που έχουν ρόλο ουσιαστικό στην ομάδα, αυτό τους κάνει να έχουν προσωπικότητα και να βοηθούν τον σύλλογο να ανεβάσει επίπεδο».

Διαβάστε ακόμη...